Tags

Related Posts

Share This

Privatleasing af elbil

 Leasing af elbil

Der er enorm interesse for elbiler, men mange vælger stadig, at købe en bil der bruge brændstof. Grunden til at elbiler ikke sælger kan være på grund af usikkerhed omkring gensalgsværdi.

Hvis du leaser en elbil, skal du ikke tænke på hvad din bil er værd efter endt leasing periode, skal du blot refundere den ved din leasingforhandler.

Der er også en lang række fordele ved, at lease en bil fremfor at købe den. En af de største fordele er budgetsikkerheden i form af en fast månedlig ydelse til bil der ikke ændre sig med tiden.

Du har ingen udgifter til reparation eller service eftersyn når du leaser en bil fremfor, at købe den.
Det kan lade sig gøre, at få leasingaftaler, hvor ALT er inkluderet i den månedlig leasing ydelse, hvilket vil sige : forsikring, el, dækskifte, serviceaftaler og reparation omkostninger.

En leasing periode løber typisk over 3-4 år alt efter, hvilke ønsker leasingtager har i form af en leasing kontrakt.

Hvis du leaser en bil fremfor at låne til en bil, kan du dog ikke gøre brug af fordelen ved, at trække renteudgifterne fra.

Der er en række fordele og ulemper ved at privatlease en elbil

Vi har opstillet fordelene og ulemper i punktform for at gøre det lettere for dig, at forstå, hvilke fordele og ulemper der er ved, at privatlease en bil frem for at købe bilen.

Fordele ved privatleasing

  • Attraktive leasingaftaler
  • Fast månedlig ydelse (budgetsikkerhed)
  • Ingen udgifter til reparation eller service
  • Hyppig udskiftning af bil (nyeste sikkerhed og teknologi)
  • Ingen kapital bundet i en bil
  • Ingen bekymring om gensalgsværdi

Ulemper ved privatleasing

  • Nogle biler er billigere, at købe end at lease
  • Du skal kende dit kørselsbehov
  • Hvis der er ændringer kørselsbehov er du stadig bundet til en leasingkontrakt.
  • Hvis man ønsker at have samme bil i mere end 3-4 år er det typisk billigere at købe bilen.

Skal man anskaffe sig en elbil?

Om man skal anskaffe sig en elbil er meget svært, at svare på da det er meget individuelt og kommer an på hvilke kørselsbehov man har.

Hvis du har behov for en bil der blot skal kører på arbejde hver dag, og dette er indenfor 100 km’s radius, så kan en elbil være et glimrende valg. Du vil ved en elbil nyde godt af billige driftsomkostninger, samt billig brændstof i form af el.

Men hvis du har brug for, at køre over 100 km om dagen vil elbilen ikke være en ideel løsning, da den har sine begrænsninger i rækkevide. Der findes dog nogle af de dyrere elbiler der kan klare flere end 100 km på en ladning, men så er prislejet også noget højere end dem på en rækkevide på omkring 100 km. på en ladning.

F.eks en Tesla Model S 70D kan klare helt op til 420 kilometer på en ladning, men denne bil har også et prisleje der starter på 623.000 kr.

En elbil kan dog være et glimrende supplement, som bil nr.2 så du har en bil der også kan klare de lange ture, og du også har en bil der kan tage de korte ture til meget lave penge.

Alle elbiler er også fritaget for, at betale afgift af bilens værdi, hvilket giver en stor besparelse på bilens indkøbspris.

Indhent leasingaftale med Leasingoffer.dk

Der findes en ny smart tjeneste der hedder leasingoffer.dk, med denne tjeneste får du op til 3 gratis og helt uforpligtende tilbud på en leasingaftale på en elbil.

Denne tjeneste har gjort, leasingmarkedet mere gennemsigtigt og overskueligt, og det har aldrig været så nemt, at lease en bil før.

Hvis du ønsker, at Flex lease en elbil i stedet for at privatlease den, er dette også muligt på leasingoffer.dk
Kom ind og indhent 3 gratis og uforpligtende leasingaftaler på din næste elbil!