Share This

Sådan indsender du en artikel

Proceduren for at indsende en artikel til publicering på SJFI er ganske simpel og er beskrevet her. Har du problemer er du meget velkommen til at kontakte os.

1) start med at oprette dig som skribent.

Du opretter dig som ny skribent her:
Opret mig som skribent

Du bliver bedt om at angive et brugernavn og en email adresse. Dit brugernavn er det navn som du skal bruge til at logge ind på siden. Du kan senere vælge et andet navn til at have stående ved dine artikler.

Når de to felter er udfyldt får du tilsendt en email med dit brugernavn og password. Når du logger ind første gang kan du skifte password, hvis du ønsker det.Du kan også ændre det navn som du ønsker vist ved dine artikler under menuen profil.

2) skriv en artikel

Vær sikker på at du kender kravene til artikler, som er beskrevet i vores betingelser.

Du tilføjer en ny artikel fra menuen “Indlæg”.

Sørg for at udfylde Titel og indhold, samt vælge de relevante kategorier i menuen til højre.

Vælg et billede som thumbnail for artiklen og sæt eventuelt flere billeder ind i selve artiklen. Du kan vælge blandt en lang række billeder som allerede er uploadet.

Når artiklen er færdig klikker du på den blå knap “Send til gennemkig” i øverste højre hjørne. Vi vil hurtigst muligt gennemgå artiklen og sikre at den lever op til betingelserne.

Hvis artiklen lever op til kravene, bliver den offentliggjort. Forvent at der kan gå fra mellem et par dage til mange måneder før artiklen er online – vi er kun få til at godkende artikler og har mange hjemmesider at vedligeholde.

Hvis artiklen ikke lever op til kravene, eksempelvis fordi er der kopieret indhold, artiklen er for kort, eller vurderes ikke at tilføre værdi til brugerne, vil den ikke blive godkendt. Vi retter titlen på artiklen til AFVIST, og giver eventuelt en kort begrundelse i selve artiklen. Har du spørgsmål til vurderingen eller vores kriterier, kan du benytte kontaktformularen. Husk på at vi kun godkender artikler som videregiver reel information til læseren.

Bliver artiklen afvist er du naturligvis velkommen til at slette den og indsende den til en anden artikeldatabase (Find en liste her). Når en artikel er udgivet, kan den ikke slettes.