Her er 4 sport events, du kan glæde dig til i 2017 jan19

Tags

Related Posts

Share This

Her er 4 sport events, du kan glæde dig til i 2017

2016 var et stort sportsår fyldt med spændende begivenheder – især OL i Rio, som endte med at blive en succes for mange af Danmarks atleter. Men hvad så med 2017? Måske tror du ikke, det bliver lige så fedt som det forgangne sportsår, men så kan du godt tro om igen. Læs videre nedenfor for at høre om nogle klassiske sportsbegivenheder, du kan se frem til i det nye år!

1) VM i herrehåndbold, 11.-29. januar 2017, Frankrig

Akkurat nu er herrernes håndbold VM i fuld gang nede i Frankrig, og der er tryk på de indledende gruppespil. De olympiske guldmestre fra Danmark er kommet godt fra start, og spiller med den samme power og legelyst, som de havde ved OL i sommer.

Hvis du er en ægte håndbold-fan, kunne sportsåret 2017 nok ikke være startet bedre for dig. Og heldigvis er der stadigvæk en masse kampe at se frem til, indtil finalen spilles søndag den 29. januar. Mon de danske gulddrenge kan nå så langt?

2) Champions League finale, 29. maj 2017, Wembley

Der er ikke noget nyt i, at der i 2017 atter en gang kommer til at blive afholdt en Champions League finale, men ikke desto mindre er den værd at sætte på listen. Champions League er Europas mest prestigefyldte fodboldturnering, og hvis du holder af at se nogle af de største fodboldklubber som Real Madrid og Barcelona i kamp med andre topkonkurrenter, kan du kun glæde dig til den afgørende finale, som i år afholdes på Wembley i London. Du kan allerede nu spille på, hvilke hold du tror der går videre fra ottendedelsfinalerne, hvem der bliver topscorer og hvem der bliver de nye Champions anno 2017.

3) Superbowl, 5. februar 2017, USA

Når man snakker om kæmpe sport events, kan man ikke undgå at nævne den amerikanske Superbowl. For dem som ikke ved det, er Superbowl den årlige afslutning på den professionelle amerikanske fodboldliga, NFL. Den afholdes hvert år omkring januar-februar, og der bliver altid gået all in på underholdningen både op til og under finalekampen.

Hvis du synes, amerikansk fodbold er en sjov sport at følge med i, skal du helt sikkert se Superbowl, der i 2017 afholdes i Houston. Selv hvis du ikke er den største NFL fan, er Superbowl stadig en oplagt mulighed for at mødes med vennerne og holde en lille Superbowl-fest.

4) NBA finalerne, juni 2017

NBA er den største, professionelle basketball liga i verden, og det afspejles i de benhårde finalerunder, der afholdes hver sommer mellem de to tophold fra henholdsvis Eastern og Western Conference.

Selvom stjernespilleren Kobe Bryant er gået på pension, kan du stadigvæk opleve andre af NBA’s legender, heriblandt LeBron James og Kevin  Durant. De to gladiatorer, som hver især repræsenterer de to bedste hold i NBA ligaen (James for Cleveland Cavs og Durant for Golden State Warriors), kan måske endda være så “heldige”, at de endnu engang tørner sammen i play-off finalerne i juni, hvilket har været tilfældet de to forgangne sæsoner.