4 tips til, hvordan i holder kærligheden i live dec14

Tags

Related Posts

Share This

4 tips til, hvordan i holder kærligheden i live

Stort set alle par kommer på et tidspunkt til det punkt, hvor man måske er begyndt at kede sig lidt. Det man kan gøre herfra, er enten at give op og lade kærligeden dø, eller kæmpe for at der bliver pustet lidt liv i flammen igen. Så er i kommet til det punkt i jeres forhold, hvor i måske er begyndt at kede jer lidt? Eller mangler i bare nogle ideer til hvordan i kan blive gladere for hinanden? Så er der herunder et par tips hvad i skal gøre for at få gang i kærligheden igen.

Kommunikation

En af de vigtigste ting i et forhold, er hvordan i kommunikerer. Hvis det ikke er noget i er så gode til, så kan det hurtigt ende i tårer og et ødelagt forhold. Hvis man ikke lytter til hvad partneren siger, kan han/hun komme til at føle at du ikke er interesseret i ham/hende og hvad han/hun mener ikke betyder noget. Og det samme gælder omvendt. Derfor er det meget vigtigt at i kan finde ud af at kommunikere med hinanden. Så prøv at sætte jer ned og virkelig få snakket tingene igennem og virkelig lytte til hvad den anden person har at sige. Hvem ved? Det kan være at det ender med at jeres forhold bliver reddet og at i finder kærligheden til hinanden frem igen.

Kompromis

En anden vigtig del af et forhold er, at man skal være i stand til at gå på kompromis med nogle ting. Så kan det godt være at i er rigtig gode til at kommunikere, men hvis ikke der bliver indgået nogle former for kompromisser, kommer i ikke nogen vegne. Et kompromis kan være nogle helt små ting, som at du går med til at stille skoene en smule til venstre eller sige tingene på en anden måde. Det kan godt være at det ikke er noget du normalt ville gøre, men vælger i stedet at gå på kompromis for at gøre din partner lidt gladere. Men det kan også være at i bliver nødt til at gå på kompromis med lidt større ting, men så gælder det om at lægge stoltheden til side en gang i mellem, så det ikke kun er dig der bestemmer alt. Det er nemlig vigtigt at din partner også har noget at sige, da det jo er et forhold mellem to mennesker.

Kvalitetstid

En tredje tip er, at sørge for at i får noget kvalitetstid sammen. Når jeres barn er lagt i seng, så i stedet for at rydde op og gøre klar til næste dag, så sæt jer og snak eller se en god film sammen, som i måske plejede at gøre. Det kan gøre meget for jeres forhold og måske kan i endda lære hinanden at kende igen som kærester og ikke som forældre. Hvis i ikke har nogen børn, men måske bare har travlt med alt muligt andet, så sørg for at sætte tid af til hinanden og på den måde få noget kvalitetstid. Hvis i glemmer hinanden helt, så kan det ende med at i pludselig er gledet fra hinanden og måske så opgiver i endda også jeres forhold helt.

Romantik

Et sidste tip er simpelthen at få noget mere romantik ind i hverdagen. Det kan være alt lige fra flere kys, blomster, mere sex eller måske endda prøve noget nyt. I kan prøve at købe noget sexlegetøj og måske få flammen frem på den måde. Ellers kan i prøve at gøre det på nogle anderledes tidspunkter eller steder end i plejer. Mere sex kan hurtigt give flere og større smil på læben og måske endda også give lidt mere spænding i forholdet.