5 produkter der gør hverdagen nemmere for børnefamilien jun04

Tags

Related Posts

Share This

5 produkter der gør hverdagen nemmere for børnefamilien

Overvejer du er familieforøgelse, så har du helt sikkert fundet ud af at der er mange ting, der skal købes ind. Lige så snart at graviditetstesten viser to streger, begynder alle forberedelserne, til at dit liv ændre sig. Det skal vist ikke være nogen hemmelighed at det at få et barn vil vende op og ned på din hverdag, og lige så meget som det er en fantastisk oplevelse, så er det også hårdt. Derfor kan man som ny forældre godt få brug for nogle hjælpemidler og produkter, der kan være med til at gøre hverdagen lidt nemmere.

Herunder er samlet 5 produkter, som kan være med til at gøre din hverdag som nybagt forældre lidt nemmere.

Tremmeseng

Et barn er fantastisk og mange forældre vælger at have deres baby liggende i deres egen seng, det første stykke tid, men der kommer et tidspunkt, hvor det bare en mere praktisk og behageligt for alle parter at barnet har sin egen seng, dette kunne i første omgang være en tremmeseng.

Man kan få mange forskellige tremmesenge, og her er det egentlig bare et spørgsmål om at finde en tremmeseng, der har de funktioner, som dit barn og du kunne have brug for.

Som oftest anbefales det, at man vælger er tremmeseng, der kan vokse med barnet, dette betyder at den kan indstilles i bunden, så den kan rykkes længere ned i sengen, efterhånden som dit barn vokser og bliver i stand til f.eks. at rejse sig op.

Nogle tremmesenge kan endda udvides i længden, så dit barn kan bruge sengen som en juniorseng.

Puslebord

Man kan sagtens skifte sit barn på gulvet eller i sengen, men der skal altså bare ikke være nogen tvivl om at det er meget nemmere at skifte et barn på et puslebord. Ved et puslebord, har man mulighed for at have alt det nødvendige inden for rækkevidde. Hvis man vælger et traditionelt puslebord, er der som oftest meget opbevaringsplads. Man kan også vælge et væghængt puslebord, her er der dog ikke så meget opbevaringsplads. til gengæld er denne løsning ret smart, hvis man ikke har så meget plads i sit hus eller lejlighed, her kan man nemlig klappe puslebordet sammen, når det ikke er i brug.

Pusletaske

En pusletaske er et absolut must, når man har fået en baby, lige så snart man er ude fra sit hjem, bør man medbringe en pusletaske, her kan du medbringe ekstra bleer, klude, skiftetøj og hvad der ellers lige skulle være brug for, når man er på farten med en lille baby.

Man kan selvfølgelig også få pusletasker i forskellige designs og størrelser, her er det som oftest en spørgsmål om smag og behag.

Blespand

En baby skal skiftes mange gange i løbet af en dag og det kan være et værre løben frem og tilbage med brugte bleer, særligt hvis du bor i en lejlighed. Her skal der ikke være nogen tvivl om at en forældres liv bliver lidt nemmere med en blespand. Når det kommer til en blespand, kan det være en fordel at vælge en af god kvalitet, så det ikke lugter at brugte bleer i hele lejligheden.

Bæresele

Når man får en lille baby i familien, kan det være en rigtig god ide at anskaffe sig en god bæresele, så man kan lave noget af det huslige arbejde og lignende, samtidig med at man har sit barn i nærheden hele tiden.

Mange babyer bliver i øvrigt meget afslappede af at sidde i en bæresele, da det bringer dem tæt på dig og din hjertelyd, dette minder dem om en lun og tryg tid i mors mave.

Men en bæresele er det selvfølgelig også en god ide at gå efter noget i en god kvalitet samt god komfort.

Ammepude

Ammepuder kan du læse mere om her: http://ammepudeguide.dk/.