8 tips til boligsalg fra en ejendomsmægler i København

8 tips til at salg af din bolig

Går du med tanker omkring salg af din bolig, vil disse tips hjælpe dig med at sælge din bolig!

Vi har alle hørt, hvor “dårligt eller godt” boligmarkedet er. Men hvad der er dårligt for sælgere kan være godt for køberen, og omvendt. Her er 13 ting du kan gøre for at hjælpe dit boligsalg på vej.

1. En Ejendomsmægler er din agent og hjælper med den online markedsføring. 95% af boligkøberne begynder deres boligjagt online, og de vil aldrig komme og se din bolig, hvis din online bolig præsentation er ikke overbevisende. Det er super vigtigt med overbevisende billeder! En undersøgelse fra DE viser, at boliger med mere end 6 professionelle billeder hat er dobbelt så tilbøjelige til at blive set af købere, end dem der havde færre end 6 billeder. Derfor er det vigtig at få taget nogle gode billeder af en professionel boligfotograf. Husk på at et billede siger mere end tusinde ord. Det er billedet at din bolig som er det første en bolig boligkøber ser først. Derfor er dine billeder meget vigtigt for at tiltrække køberne.

2. Upload en video præsentation om din bolig på YouTube. Gennemgå din bolig og dit kvarter, fortæller potentielle købere om de bedste ting – hvad din familie elskede ved bolig, dit foretrukne bageri eller café, som du frekventeres lørdag morgen osv. Købere vil gerne vide, at en bolig var elsket, og det hjælper dem visualisere video godt med.

3. Lad dine naboer hjælpe til med at vælge deres nye naboer. Send et link til dine naboer som de an dele. Inviter dine naboer til dit åbent hus. Det skaber muligheder for at dine naboer vil kunne sælge nabolaget til potentielle købere og få dine naboer til at invitere boligsøgende de kender, som har ønsket at bo i området.

4. Få dit hjem på Facebook. Facebook er den stort og bruges af mange mennesker i dage. Hvis du har 200 venner, og de har hver 200 venner, forestille hvor langt ud din reklamer kan nå!

Ejendomsmægler københavn

Ejendomsmægler københavn

 

5. Åbent hus er afgørende. Boliger, der ikke har åbent hus bliver ikke solgt. Du må ikke gøre det vanskeligt for din ejendomsmægler at få dit bolig solgt –


6. Prisfastsættelse er meget vigtigt. Dagens købere er meget bevidste om de sammenlignelige salg i området, som i høj grad påvirker den rimelige markedsværdi af din bolig. Og de ved også, at de er i førersædet. For at gøre din bolig konkurrencedygtig på boligmadet er det vigtigt at prisen er blevet sat rigtigt. Er prisen for høj skræmmer det køberne langt væk. Hvis prisen bliver sat for lavt, kan boligen enden med at blive solgt for billigt.

 

7. Rengøring at din bolig. Dette er meget vigtigt. Boligen skal fremstå rengjort og der skal ikke være for mange ting i boligen. Boligen skal fremstå som rummelig og beboelig. Det er vigtigt alle de mulige køber kan se dem selv bo i boligen. Derfor skal boligen fremstår så neutral som muligt. Sådan den på denne måde henvender sig til som mange køber som muligt.

 

8. Reparer alle de små skader og fejl som der er i boligen. Mal de steder der trænger og få eller fisket boligen, sådan alt virker og fungere perfekt. Det er meget letter at sælge noget som virker. Plus det sender et godt signal til de mulige køber, omkring alt boligen er blevet passet godt.

 

Nem-Ejendomsmægler.dk i København hjælper dig gerne med flere gode tips til dit boligsalg.

Du er meget velkommen til at kontakt os gratis for at få mere hjælp eller et ejendomsmægler tilbud.

Held og lykke med dit boligsalg.