Adventure Heart – Grupperejser for unge okt28

Tags

Related Posts

Share This

Adventure Heart – Grupperejser for unge

Vi ved det jo godt, At rejse er at leve!

Det er en sætning der bliver gentaget igen og igen, både af unge og gamle, der tænker tilbage på da de tog ud i verden. Men hvad går et ud på? For der er en sandhed i citatet, og at rejse med Adventure Heart vil give dig muligheden for at opleve, leve og lære, hvad meningen bag ordene virkelig er.

brasilien-bolivia-peru-sejlbaad-bil-transport

Adventure Heart har grupperejser for unge mennesker, der gerne vil tage ud i verden og stå på egne ben, mens de prøver kræfter af med andre kulturer, udforsker, lærer og har det fedt sammen med andre unge. I Adventure Heart har vi i over 30 år sendt unge mennesker ud på rejser og eventyr, og vi har derfor god erfaring med at sammensætter en helt unik adventurerejse med dig, for dig. Vi har ikke fokus på de turistede områder, men på at du kommer ud og lærer om et andet lands kultur, historie og sprog, ved bl.a. at komme tæt på lokalbefolkning, leve som dem og gennem frivilligt arbejde, kommer du til at gør en forskel. På din rundrejse gennem fantastiske naturskønne og historiske områder, vil du komme til at knytte venskaber for livet med de andre unge, der er afsted.
Mens du er afsted på din adventurerejse, vil der også være en masse vilde adventures, hvor du har mulighed for blandt andet at kaste dig ud i trekking, klatring, kajak, rafting, bungeejumping.

En adventure rejse med Adventure Heart får dig til at føle at du er i live og at du lever livet fuldt ud. Du kommer også til at sige ’At rejse er at leve’, mens du tænker tilbage på alle de fede ting, du ikke troede du ville opleve.

Fra en globetrotter til en anden.

Vi er alle globetrottere hos Adventure Heart, Vi brænder for at rejse og at videregive den viden vi har samlet over årene. Det er vores fornemste opgave at sørge for at alt går som det skal, og alt det praktiske er i orden, så du kun skal tænke på dig selv og dit livs eventyr. Vi står for alt det praktiske inden rejsen, så bare du får ordnet dine
vacciner, sparer penge op og finder den helt rigtige rygsæk til dig, så klarer vi den kedelige del. Vi hjælper også med vejledning til når du skal brasilien-bolivia-peru-azurblaa-vand-haengekoeje
have visum og skal have ordnet forsikring og flybilletter, så du kan komme til at flyve sammen med de andre unge i gruppen.
Vores team i Adventure Heart står klar for dig under hele forløbet – både før, under og efter rejsen, du kan altid få fat i os 24/7.

Vi har i vores 30 år i rejsebranchen fundet de bedste samarbejdspartnere, flere af dem har vi haft fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med over flere år. Gennem erfaring stoler vi på, at det er dem, der kan hjælpe os med at give dig de bedste oplevelser. Vi får ofte ros for hvor dygtige vores lokale kontakter er, de er med deres store lokalviden, erfaring og altid gode humør og humør, med til at give rejsen en helt unik vinkel og gøre det til en virkelig særlig oplevelse. De er lokale, så de kender alle de gode steder, taler det lokale sprog (og engelsk selvfølgelig), og er på mange måder vores stedfortræder på stedet, når du er ude på rejsen.

Du lærer når du rejser!

Når du rejser, oplever du så meget du ikke kunnet have forudse eller drømt om, din verden vokser hver dag. Igennem alle dine oplevelser vil du blive udfordret, presset, lærer at se muligheder hvor man før kunne tage den lette vej uden om. Du kommer til at få en helt anden forståelse for din omverden og hvad du er i stand til!
Vi har flere gange hørt hvordan vores ture har givet det ekstra i rygsækken og hvordan det der ’bare’ skulle havde været en fed adventuretur, er blevet til meget meget mere, og har give dem værktøjer de bruger hele tiden.

brasilien-bolivia-peru-laering-kultur-lokal-miljoe

Hjertet i Adventure Heart

Med Adventure Heart kommer du til at opleve andre kulturer på en helt anden måde, for du bliver en del af den, mens du er der. Du vil komme ud og møde lokale, der åbner deres døre og deler deres liv med dig – Den forståelse og åbenhed de viser spreder tolerance og giver en større viden om andre, og viser os hvor privilegerede vi er og ikke må tage det for givet.

Vi har flere tilbud som kan kombineres som man har lyst, de er fyldt med oplevelser som for eksempel de helt store rundrejser med roadtrip, vilde adventure aktiviteter, spændende sprogundervisning, uddannelse og masser af frivilligt arbejde. De mange forskellige tilbud vil give dig oplevelser for livet, en bedre forståelse for den verden vi lever i, og så vil det give dig en unik baggrund for din personlige udvikling og hvordan du håndterer livet.

Læs evt. på vores blog og find inspiration til dit eventyr!
– Vores jord er klar til at blive udforsket, tør du tage udfordringen?