Bliv fanget af den nye Moby Dick Online spillemaskine hos LeoVegas nov14

Tags

Related Posts

Share This

Bliv fanget af den nye Moby Dick Online spillemaskine hos LeoVegas

Den nyeste maskine på LeoVegas samler det bedste fra spillemaskinerne og følelsen af at være på eventyr, hvor resultatet blev en af de mest populære maskiner overhovedet. Den verdenskendte historie om den store hvide hval Moby Dick har fået nyt liv hos LeoVegas, hvor spillemaskinen Moby Dick Online netop er udkommet. Den nye maskine har en frisk grafik, mange bonusmuligheder, og indeholder 5 hjul med 25 betalingslinjer. Moby Dick Online hos LeoVegas kan udbetale helt op til 2.500.000 kr., som man så bagefter kan bruge på sit helt eget eventyr. Ydermere kan man vinde op til 5.000 gange linjeindsatsen, vinde gratis spins og være heldig at ramme nogle af de andre sjove features.

Udvikleren af Moby Dick Online er Microgaming, en yderst anerkendt spillemaskineudvikler, der har mange år på bagen. De har erfaret at den nemmeste måde for deres spillere at tilgå maskinen er at slippe for at downloade en masse filer, og besvære processen. Derfor er det muligt at spille direkte fra dit browservindue på LeoVegas. Det er desuden muligt at prøve Moby Dick Online på LeoVegas uden at investere rigtige penge, hvis man vil få en følelse af hvordan det er at spille på maskinen.

Hvordan vinder man på Moby Dick Online?

Ligesom på en traditionel spillemaskine må man selvfølgelig satse et beløb for at vinde en gevinst. Det gode ved Moby Dick Online er, at man kan spille for helt ned til 10 øre pr. betalingslinje. Det vil altså sige, at man kan spille for 2,50 kr. pr. spin, og derfor ikke bliver nødt til at tage friværdi i huset, for at hygge sig og have en chance for at vinde store beløb. Hvis man vil have en chance for at spille med om de rigtig store beløb, så har Microgaming lavet en simpel funktion i Moby Dick Online, hvor det er muligt at smide det maksimale beløb på 25 kr. pr. linje med ét klik.

Hvor stort et beløb du vinder kommer an på, hvilke symboler du er heldig at ramme på maskinen. Moby Dick er det højest udbetalende symbol på Moby Dick Online, et såkaldt ”jackpot symbol”. Hvis man skulle være så heldig at ramme Moby Dick 5 gange på de i alt 25 spillelinjer, vil man kunne hæve en gevinst på 5.000 gange ens indsats.

Andre gode symboler på Moby Dick Online maskinen

Kaptajn Ahab er det næstbedste symbol at ramme på Moby Dick Online, som giver hele 1.000 gange igen. Desuden er der nogle mindre gevinstgivende symboler som Rum Mug og Ace, de give henholdsvis 150 gange og 100 gange igen på din indsats. Desuden r det muligt at ramme et scatter symbol, som giver free spins, eller et wild symbol, som giver dig et ønsket symbol du mangler. Hvis du har 4 Moby Dick og 1 Wild tæller det altså som 5 Moby Dick symboler, og du kan se frem til den helt store gevinst på Moby Dick Online maskinen hos LeoVegas.