Dating sider går amok!

I de seneste år har vi generelt set en eksponentiel stigning i, hvor mange mennesker der benytter sig af internettet. I øjeblikket er mere end 1 milliard mennesker, svarende til over 15%, af verdens befolkning medlemmer af det sociale medie Facebook. Rigtigt mange mennesker har dog taget skridtet videre og har i stedet for kun at chatte for hyggens skyld, bestemt sig for at finde en lang række spændende mennesker de kan komme på date med.

Nogle mennesker vælger at benytte sig af siderne, for at finde den helt store kærlighed. Derimod vil du også på det blå links liste, finde en længere række sider med forskellige nicher, der ikke ligefrem ligger i denne kategori. På mange af siderne er det således hovedsageligt formålet, at finde et menneske at have sex med eller ganske enkelt bare en kortsigtet flirt. Fordelen ved dette er, at have det sjovt, uden at forpligte sig til alt for meget. For mange kan dette være en rigtig fin måde, hvorpå det er muligt at komme videre fra et tidligere forhold, der måske ikke er gået helt så godt som det kunne have.

I hvert fald ved jeg af personlig erfaring, at rigtigt mange mennesker godt kan lide at have et menneske at være lidt sammen med, når tingene ikke går helt så godt i deres liv. Dette kan både være godt og ondt, i og med at det andet menneske ikke nødvendigvis har et helt så afslappet forhold til jeres dates eller lignende. Omvendt giver disse dating sider, dig en glimrende mulighed for at møde mennesker, der i forvejen er enige med dig om, cirka hvad det skal ende ud med.

Hvis du derimod møder en person i din hverdag eller på eksempelvis et diskotek, er det meget sandsynligt, at det andet individ ikke aner, hvad dine intentioner er. Dermed kan du, med det du selv troede var en flirt og lidt hygge, komme til at såre et andet menneske ufatteligt dybt. Dette sker ganske enkelt, fordi den anden person kom til at tro, at dette var deres helt store chance for at være sammen med dig, på en unik og vedvarende måde.

dating-online

Mere seriøs dating

På den anden side, er dette naturligvis ikke den hovedsagelige del af internettets mange dating sider. Der findes også en helvedes masse spændende datingsider, som har hovedformålet at føre mennesker sammen for livet. Nogle af disse er meget generelle og indeholder ganske enkelt nærmest alle typer mennesker du kan komme i tanke om. Fordelen ved dette er naturligvis, at du får mulighed for at måde en helt masse forskellige mennesker, uden nødvendigvis at være helt sikker på, hvem det er du søger. Ligeledes er der dog også ulemper, som blandt andet inkluderer, at du ikke nødvendigvis har noget som helst tilfælles med de mennesker du får mødt. Hvis du vælger en datingside der er mere specifik – dette kunne være med fokus på kristne, ældre, pensionister, singleforældre eller lignende – så er det generelt noget hurtigere at nå frem til mennesker, der har nogenlunde den samme historie i deres liv.

Dermed vil i med det samme have et eller andet at snakke om. Det er på ingen måde sikkert, at dette noget er super interessant eller markant for jeres måde at være på. Ikke desto mindre skaber det dog bare en solid grobund for, hvad jeres forhold rent faktisk kan blive til.

Ligeledes bliver de fleste dates i kommer på for fremtiden, formodentlig en del lettere, i og med at du som udgangspunkt altid har et eller andet emne du kan snakke om, som du er relativt sikker på, at mennesket i den anden ende også har en interesse for.

Jeg vil i hvert fald ønske dig held og lykke. Jeg håber du finder den helt rigtige, til det du gerne vil, hvad end det så måtte være!