Tags

Related Posts

Share This

Den perfekte julegave

Den lille forskel

Kvinder og mænd er ikke ens og her ligger kilden til både den store tiltrækning og glimtvis frustration. Er du så heldig, at have mødt manden i dit liv, så gælder det om, at vise ham jævnligt, hvor meget du sætter pris på ham. Kærlighed kan udtrykkes på mange måder. Flotte og betænksomme gaver taler et sprog, som alle kan forstå. Det er ikke kun kvinder der nyder at modtage noget dejligt, det har de til fælles med mænd. Gaverne skal helst være noget anderledes end de ting som kvinder traditionelt sætter pris på. Blomster, smykker og skønhedspleje hitter altså ikke hos den typiske danske mand.

Den perfekte julegave til manden i dit liv

Men hvad vil han have, den moderne danske mand? Alle har prøvet at give en gave der ikke faldt i god jord og det er ikke rart. Her kommer konkrete tips til, hvordan du rammer plet i din mands hjerte. Tag altid udgangspunkt i et realistisk budget og din elskedes interesser. Det nytter ikke at drømme om de vildeste ting og rejser, hvis pengene i rækker.

Mænd har tit en eller flere fritidsinteresser, som de dyrker inderligt. Det kan være musik, biler, sport, mad og vin eller alt muligt andet der har deres bevågenhed. Udstyr eller oplevelser der har en direkte forbindelse til deres passion, er altid fine at give. Det kunne som eksempler være en tur i en Ferrari, invitation til en vinsmagning, en lækker tennisketcher eller en billetter til en fodboldkamp.

Mange mænd er lidt legesyge og barnlige, derfor er de glade for elektroniske gadgets og legetøj med stil. Tænk i retning af et flot maskulint ur, en fjernstyret drone, et segboard, en gasgrill eller andet, der er lidt skægt, rummer mange timers ”leg” og har lidt blær over sig. Find utallige eksempler på gaver på nettet

I virkeligheden er mænd slet ikke så svære at glæde med gaver, især ikke hvis du tillader at sætte fornuften lidt ud af spil og holder dig langt væk fra strømper og undertøj. Er han typen, der løbende bare køber de ting han gerne vil eje, så vælg gavekort eller billetter til oplevelser. Enten nogle I kan dele med hinanden som par eller nogle, som han virkelig vil nyde at have sin bedste kammerat med til. Hvis din interesse ikke lige er fodbold, så er det meget betænksomt og generøst, alligevel at købe billetter til en kamp med hans absolutte favorithold. Den slags gaver viser, at du kender ham og elsker ham, præcis som den han er.

Det er tanken der tæller…

Det er absolut ikke prisen, der bestemmer om en gave er god eller ej. Når man siger, at det er tankerne der tæller, så er det ikke helt løgn. De overvejelser der ligger bag valget af en gave, er tit dem der rører modtageren dybest og så betyder det mindre, hvad tingen reelt har kostet. Man kan sagtens give gode gaver på et smalt budget, hvis man er lidt kreativ og jagter de bedste tilbud lokalt og på nettet.