EM i Polen 2016 okt15

Tags

Related Posts

Share This

EM i Polen 2016

Nu er det snart tid til Håndbold EM i Polen 2016 for mændene. Det betyder at det danske herrelandshold igen står over for en stor opgaver, da der er mange gode håndboldlandshold, som har kvalificeret sig til EM. Du kan godt forvente at der kommer rigtig gode håndboldkampe i tv’et. Derudover er der gode muligheder for at tjene penge på håndbold odds. Der er mange kampe at oddse på til EM i Polen, og da landsholdene er rigtig stærke for tiden, kan du godt forvente høje odds og tætte kampe. Der er som sagt gode muligheder for at tjene penge på odds, men det kræver så også at du laver din research af landshold og spillere. Jeg vil i denne artikel hjælpe dig godt på vej, så du kan få bedre resultater med dine håndbold odds under EM i Polen.

Håndbold EM i Polen 2016

Odds på det Danske herrelandshold

Der er mange gode grunde til at du bør oddse på det danske herrelandshold i håndbold under EM i Polen. Mikkel Hansen er for det første i rigtig god form. Han er faktisk i så god form, at der er mange eksperter, som mener at han aldrig har været bedre i form.

Du kan godt forvente en Mikkel Hansen i den absolutte verdensklasse til dette EM, og det betyder at Danmark højst sandsynligt kommer til at vinde en masse kampe. Målmanden Nicklas Landin spiller også rigtig for tiden. Han er målmand i THW Kiel, hvor han har fået rigtig meget spilletid i den tyske håndboldliga og i Champions League. Rasmus Lauge Schmidt er ved at være i topform igen efter en lang skadespause. Han spiller også til dagligt i THW Kiel.

Det går også forrygende for de andre håndboldspillere, som er udtaget til det danske landshold. Hans Lindberg er fx tilbage igen efter han nyreskade. Det eneste punkt det danske herrelandshold halter lidt på, er på højre back position. Højre backen Mads Christiansen har revet et ledbånd over i foden, så det er tvivlsomt om han bliver helt klar til EM.

Odds på det Polske herrelandshold

Polen er på hjemmebane i år, og det er en klar fordel for det polske herrelandshold. De vil få en enorm opbakning af tilskuerer, og så kender de i forvejen håndboldhallerne, maden osv. Polen har faktisk mange dygtige håndboldspillere: Karol Bielecki, Tkaczyk Grzegorz, Slawomir Szmal, Jurecki Michael og mange flere. Størstedelen af disse spillere spiller sammen på det polske hold KS Vive Tauron Kielce, som ligger i toppen i Champions League og den polske håndboldliga. Spillerne kender derfor hinanden rigtig godt, da de spiller sammen til dagligt, så det vil ikke være helt dumt at smide nogle penge efter Polen. Det er stærkt hold i år, så det er helt klart et hold som du bør holde øje med.

Odds på det Franske herrelandshold

Frankrig er altid skarpe, når det gælder håndbold på landsholdsniveau. De har vundet den ene medalje efter den anden de seneste par år. De har stadig venstre backen og playmakeren Nikola Karabatic, som er kåret til verdens bedste håndboldspiller 2014. Frankrig har også spillerne Daniel Narcisse og Luc Abalo, som spiller til dagligt spiller i Paris Saint Germain. Frankrig har stadig alle stjerne spillerne, som har været med til at vinde medaljer tidligere. Du går heller ikke helt galt i byen, hvis du oddser på Frankrig til det kommende EM i håndbold.

Håndbold odds tips til Håndbold EM i Polen 2016

Et godt råd er at se holdene an i starten af EM i Polen. Det giver dig en fornemmelse af hvordan holdene spiller, og det kan hjælpe dig meget, når du skal oddse under EM. Selvom nogle af landsholdene har spillere i topform, er det ikke ensbetydende med at de spiller godt til EM. Der kan nemt komme en skade eller sygdom i vejen, som gør at spillerne ikke performer som forventet.

Hvis du er interesseret i håndbold odds og mangler inspiration til EM odds, kan du fx starte en debat/tråd på hforum.dk som er en nyt håndboldforum.