Er du klar til Black Friday? jun16

Tags

Related Posts

Share This

Er du klar til Black Friday?

Nu er det snart november og det ved vi alle hvad der betyder! mændene lader deres skæg gro og dette sluttes af med billige priser på ALT – movember og Black Friday er lige rundt om hjørnet og du kan købe en masse produkter til billige priser! Mange steder kan du få helt op til 80% rabat på diverse produkter. Den 24 november er der virkelig muligheder for at gøre mange gode køb og få overstået julegaveræset med det samme!

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en amerikansk tradition, som danske butikker tilbage i 2013 har taget til sig, og heldigvis for det! Her er der nemlig MANGE penge at spare for de danske forbrugere. I 2015 gjorde denne dag sit store gennembrud, her slog den rekorden for den største handelsdag nogensinde i Danmark!

Vær opmærksom på

Er du en af de personer der ikke gider at være i butikker der er propfyldte med mennesker? Kan du også sagtens købe produkterne på nettet! Alle butikker er klar over vigtig en del online handel er og hvor mange mennesker der benytter internettet til at købe produkter. Du skal dog være opmærksom på at der kan forekomme leveringstid på dine købte produkter, da der netop denne dag er travlhed over det hele! Køber du vha. din computer, er det også vigtigt hvordan dit internet er, der er nemlig kamp til stregen om de gode produkter, dog har de fleste butikker i de fleste tilfælde, nok produkter på lager, det vil dog være trist hvis de ikke havde og du derfor ikke kan få dit produkt.

Hvad kan jeg købe?

Du kan på Black Friday købe nærmest ALT hvad hjertet begære. Du kan købe sportsrelaterede produkter som løbesko, fodboldstøvler, løbetøj mm. Der er også muligheder for at købe en masse oplevelser og rejser, tøj og tilbehør, ting til hus og have og diverse bl.a. i form af mere pikante produkter som dildoer.

Som du kan læse, er der altså utrolig mange ting du kan opnå rabatter på. Black Friday giver dig altså mulighed for, at få købt julegaverne til kæresten, til familien og vennerne!

black-friday-1173374_1280Fakta om Black Friday

Dette er en amerikansk tradition og ligger altid om fredagen efter ”Thanksgiving”. Denne dag har været i medierne flere gange, med gode nyheder som den store rabat du kan spare på diverse produkter men også med dårlige nyheder hvor der er sket flere dødsfald og skader da folk desvære ikke tænker på andre her, men mere går op i, at jagte de gode tilbud og få dem før alle andre! Så et godt råd herfra når du handler på denne dag, tænk på andre og nyd dit indkøb enten i butikkerne eller hjemme foran computeren.

Du kan allerede nu planlægge dine Black Friday køb frem til 2019, disse datoer ligger allerede nu fast:

2017 – Fredag den 24 november

2018 – Fredag den 23 november

2019 – Fredag den 29 november

3 tips til Black Friday

1. Hold dig opdateret på forhånd

Du kan gøre en del ting før denne dag, et god tip hertil vil være at du tjekker tilbudsaviserne på forhånd, gør du dette kan du holde dig indenfor dit budget og være sikker på, hvad du kommer til at bruge. Skriv tilbuddene ned, derved har du et overblik over, hvor du køber det billigste produkt henne.

2. Få mest for pengene

Et andet godt fif til Black Friday – Du kan på Black Friday køber flere ting til dit budget, giver du f.eks. din partner en gave for 700 kr., og den ting du har fundet koster 700 kr. før rabatten er trukket fra, kan du købe en lille ekstra ting og lægge under juletræet, din partner bliver helt sikkert glad for en lille ekstra ting.

3. Hvor er det billigst?

Det er ikke altid at de fysiske butikker er billigst, derfor er det vigtigt at du sammenligner tilbud fra flere butikker og webshops, på den måde finder du helt sikkert det billigste produkt!