Tags

Related Posts

Share This

Få variation i hverdagen med forskellige slags e-juice

E-juice i forskellige varianter

Der er de senere år sat mange forbyggende tiltag i værk i forbindelse med, at man vil have folk til at stoppe med at ryge. Kampagner og mærkater er publiceret i stride strømme, men alligevel synes mange, at det er rigtig svært at stoppe med at ryge. Og det er der som sådan ikke så meget at sige til, for man bliver jo virkelig afhængig af rygning, det viser undersøgelser gang på gang.

Og selv om der er mange rygere, der faktisk godt kan se, at det ikke er sundt, det de har gang i, og de inderst inde gerne vil stoppe med at ryge, fordi de logisk set indrømmer, at det ikke er særlig smart, så er der rigtig mange, der faktisk vælger at fortsætte rygningen, fordi de synes, at overgangen mellem at ryge og så slet ikke at ryge er for vanskelig. Det er jo en kæmpe omlægning af ens liv, der sker, når man holder op med at ryge, og mange synes, at man mister noget rent socialt, for mange forbinder rygning med noget, der er meget socialt.

Men der findes metoder hvorpå man kan gøre overgangen eller kløften mellem at ryge og ikke at ryge lidt mindre. For eksempel er det de senere år blevet ret populært at ryge e-cigaretter. Disse fungerer nogenlunde på samme måde som almindelige cigaretter, og der er nikotin i den e-juice, som man ryger, men det virkelig farlige er sorteret fra, nemlig tobakken og tjæren. Det er jo disse to, der virkelig ødelægger lungerne.

Men så er der nogen, der synes, at e-cigaretter er lidt kedelige, men det behøver de faktisk absolut ikke at være. Man kan nemlig få mange forskellige slags varianter af e-juice, og dette kan give din hverdag lidt af et pift, hvor man kan skifte mellem varianterne fra dag til dag. E-juice er ikke bare e-juice – mange tror at e-juice til e-cigaretter er et helt generisk produkt uden forskelle. Der er dog stor forskel på hvor mange skadelige kemikalier der er i de forskellige og på hvor veludviklet smagen er. Det svarer lidt til mærkevaredeodoranter og den billige fra Netto.

Derfor skal man tænke sig nøje om, inden man vælger at købe e-juice eller bestille det på nettet. Man bør læse deklarationen på varen nøje igennem, for jo færre skadelige kemikalier, desto bedre.

Det er jo lidt dumt at holde op med at ryge, hvis man bare går over til e-cigaretter, hvor man så vælger at ryge noget e-juice, som måske er lige så skadeligt, eller endda måske mere skadeligt, end en almindelig cigaret.

Markedet for e-juice er ret stort efterhånden, og derfor er det vigtigt, at man læser sig til lidt baggrundsviden, inden man bare begiver sig ud på det store shopping-eventyr på dette område. Der er altså forskel på kvalitet, både smagsmæssigt men også sundhedsmæssigt, og dette skal man absolut ikke undervurdere. Men e-cigaretter kan være vejen for dig mod en sundere livsstil.