Tags

Related Posts

Share This

Find de bedste tv-programmer med en tv-guide

Hver dag sendes der timevis af spændende underholdning i TV. Men det kan være svært at holde styr på hvis man ikke benytter sig af en online tv-guide.

Selv om at streaming af film og tv-serier er blevet det nye sort på rekordtid er der i følge den danske tv-guide tvtvtv.dk stadigvæk mange der hygger sig med at se alm. flow TV. Og det er der også rigtig god grund til for der har nemlig aldrig været så mange spændende tv-programmer som det er tilfældet i øjeblikket. De forskellige danske tv-kanaler har fundet ud af at de skal tage sig gevaldigt sammen hvis de forsat ønsker at bibeholde der tv-seer og derfor bliver tv-programmerne bedre og bedre.

Verdens største underholdningsformat kommer til Danmark

TV 2 holder sig heller ikke tilbage når det drejer sig om at holde på tv-seerne. Et af deres nye tv-programmer er en dansk version af det engelske underholdningshow “Got Talent” som har været et kæmpe hit i mere end 55 lande rundt omkring i verden. Den danske version underholdningshowet kommer til at hedde “Danmark har talent” Her har dansker fra hele landet mulighed for at komme og vise hvad de er dygtige til. Der er som sådanne ikke nogen regler for hvad du skal vise. Så i bund og grund kan du komme og vise at du kan stå på en hånd mens at du laver lagkage med fødderne eller noget andet tossede. I England har underholdningshowet blandt andet gjort Susan Boyle og Paul Potts til verdensstjerner efter at de optrådte i showet hvor de tog alle med storm. Det skal blive spændende og se om der er nogen i Danmark der kan gøre dem kunsten efter.

DR 1 byder på endnu en omgang af X-Factor

For syvende gang er det muligt at følge med i den danske af X-Factor på DR 1 og igen bliver det med de 3 dommer Remee, Lina Rafn og Thomas Blackman. De forgående gange har mere en million tv-seer fuldt med hver gang X-Factor har været på TV her i Danmark. Det gør det til det mest populære tv-program i Danmark. Men spørgsmålet er om tv-programmet endnu en gang kan tiltrække lige så mange tv-seer. Det store problem med X-Factor i Danmark har været den som vinder i finalen er glemt næste dag og som regel høre man aldrig noget til ham eller hende som har vundet konkurrencen. Man kan kun krydse fingere for at der denne gang er kommet mere styr på denne del af X-Factor i Danmark. I England og USA har X-Factor skabt store verdensstjerne som selv lang tid efter at de har deltaget i X-Factor sælger millioner af plader og turnere hele rundt og optræder. Lad os håbe at det også sker for den danske vinder af X-Factor denne gang.

Arvingerne er snart klar med sæson nummer 2 på DR 1

Tv-serien Arvingerne der tog hele Danmark med storm kommer snart med en sæson nummer 2. Og det er helt sikkert at forventningerne til nye sæson er meget store hos både tv-seerne og skuespillerne der med i tv-serieren. Faktisk har tv-serien Arvinger været så eftertragtede i USA at der var flere forskellige produktionsselskaber der bød på rettighederne til tv-serien Arvingerne da de blev udbudt af DR. Godt nok er der meget store interesse omkring danske tv-serier i udlandet. Men der har aldrig været så stor interesse for en dansk tv-serier før som det er tilfældet med tv-serien Arvingerne. Det var tre gode grunde til at du skal holde med hvad der sker på din tv-guide i løbet af det nye år. Der er masser af andre spændende tv-programmer på vej så det er bare med at holde øje.