Tags

Related Posts

Share This

Find det bedste på sportsudstyr på Black Friday

Det amerikanske fænomen Black Friday og Cyber Monday har for længst gjort sit indtog i Danmark. Fredag den 27. november og 30. november kan du gå shop-amok i en lang række butikker og webshops. Vi fortæller dig i denne artikel om, hvilket sportsudstyr du skal kigge efter på Black Friday.

shoes-4012135-12801
Kilde: Pixabay

Selvom vi går vinteren i møde, er det ingen undskyld for ikke at vedligeholde formen eller komme i gang med at træne. Selvom nogle sportsgrene holder lukket vinteren over, er der mange andre, som har deres højsæson i løbet af vinteren. De klassiske vintersportsgrene som skisport og ishockey afvikles naturligt på både amatør og professionelt plan i årets koldeste måneder, men også flere indendørssportsgrene som basketball, håndbold og amerikansk fodbold har deres høj sæson i løbet af vinteren. En af de få fodboldligaer, som løber vinteren over, er måske ikke overraskende den engelske liga, hvor Manchester City måske heller ikke så overraskende ligger som favoritter til at vinde med 1.90 på Premier League odds. Men det behøver ikke være det mest avancerede udstyr, du kan finde de god tilbud på. Læs videre, hvor vi præsenterer dig for det sportsudstyr, du skal kigge på tilbud efter på Black Friday og Cyber Monday.

1.    De bedste vinterløbesko

Der er ikke noget så lækkert som en løbetur en frostkold morgen under blå himmel. Men særligt når det er glat og iset, eller der ligger sner, er det vigtigt, at du bruger særlige vinterløbesko, så du undgår faldulykker. Derudover skal du se efter sko, der er lavet af vandafvisende materiale, har synlige reflekser, der kan ses i mørket og har varmere for. Desuden har vinterløbesko ofte længere skaft, som holder sne og sjap ude af skoen, og nogle har også små stålpigge i ydersålen, som kan holde løberen fast i et vådt eller glat underlag.

Eksempler på gode vinterløbesko: NIKE AIR ZOOM PEGASUS 35 SHIELD, Saucony Peregrine 8 ICE+ og Asics GEL-Cumulus 20 GTX

2.    Det bedste skitøj

Skitøj er også noget af det sportsudstyr, du kan spare penge på Black Friday og Cyber Monday. Når du skal vælge skiudstyr, er det vigtigt, at du vælger noget, som kan holde på varmen, men uden at du bliver fugtig. Du skal blandt andet købe svedtransporterende undertøj i syntetiske fibre og et ekstra lag af uld eller fleece udenpå, når det er særligt koldt. Skijakken- og bukserne skal være vandafvisende og slidstærke og skijakken skal have en membran af fx Gore-Tex.

Eksempler på godt skitøj: McKINLEY · Ralph II Ski Pant, Salomon · Quest Skijakke og Craft · Seamless Zone 2-Pack skiundertøj

cross-country-skiing-3020751-12801
Kilde: Pixabay

3.    Det bedste håndboldudstyr

Håndbold er en af de klassiske indendørssportsgrene, som spilles i de kolde vintermåneder. Udover håndboldtøj og sko hører der udstyr til, som du helt sikkert kan finde gode tilbud på til Black Friday. En håndboldspiller har brug for både ekstra håndbolde til træning, harpiks, og ikke mindst et par gode knæbeskyttere. For at mindske skader på de udsatte knæled, skal du vælge et par knæbeskyttere som har stødabsorberende puder og neopren, der afbøder stød og fald.

Eksempler på gode knæbeskyttere: Hummel knæbeskytter, McDavid Hex™ TUF Leg Sleeve og Rehband RX Knæstøtte