Forbered dig på en bytur med vennerne maj21

Tags

Related Posts

Share This

Forbered dig på en bytur med vennerne

Det er altid hyggeligt når vennerne samles for at tage i byen og hygge sig. De fleste starter en før fest, så man eventuelt spiser sammen, snakker, har det sjovt og begynder at drikke. Det er meget forskelligt hvor meget folk forbereder sig på en bytur. Piger skal som regel bruge mange timer på at gøre sig i stand, så de er lækre i tilfælde af, at der skal scores. Drenge er mere afslappede og iklæder sig som regel en skjorte og sætter håret. Forbered dig på en god bytur, og nyd hvert eneste sekund med vennerne.

Sjove drukspil:

Til før festerne er det altid sjovt med drukspil. Alle kan være med og stemningen bliver som regel endnu bedre, når man laver noget fælles. Dette er især rigtig godt, hvis der er nogen i selskaber som man ikke kender. Sandt eller falsk er en leg, som mange bruger. Der finde apps hvor man kan trykke på en knap og få stillet et spørgsmål, men nogle vælger også bare at lade den gå på tur. Man kan også spille ”jeg har aldrig”. Hvis en siger ”jeg har aldrig spist chokolade” og du rent faktisk har gjort det, så skal du drikke.

Sorter de dårlige scorereplikker fra:

Når stemningen er til at gå videre i byen, så kan langt de fleste allerede mærke alkoholen i blodet. Nogen drikker selvfølgelig mere end andre, så nogen er allerede fulde på vej til byen. Mange singler kan godt lide at flirte i byen. Nogen kan rigtig godt lide at fyre scorereplikker af, men det er ikke alle som er lige gode. Nogle af de klassiske, som især drenge kan finde på at fyre af, er f.eks. ”Er det bare mig eller blev der lige lidt varmere herinde?”, ”Jeg er uddannet kok, vil du se mine løgringe”? eller ”Vi er som flint og stål, for jeg kan mærke vi slår gnister”.

Det er de færreste som syntes, at der findes gode scorereplikker. Det gælder om at være sig selv, så personen du snakker med hurtigt kan danne et indtryk af, om vedkommende har lyst til at lære dig bedre at kende.

Hold øje med hinanden:

Pas på hinanden når i er i byen, så det ikke ender med, at nogen kommer galt af sted. Hvis nogen er meget fulde kan de godt komme til at være upassende overfor nogle andre. Hold de fulde venner i kort snor, så de ikke laver ballade ude i nattelivet.