Tags

Related Posts

Share This

Forbrugslån og den stigende lånehastighed

Den nutidige forbruger kan være krævende og utålmodig. Mange har mange ønsker om større ting som hus, bil, store fester m.m., og det er ikke gratis, så man må skrabe en større sum penge. Men det er der mange, der enten ikke har mulighed for at gøre på den ønskede tid, eller som ikke ønsker at vente på.

Ung kvinde har netop fået nøglen til sin nye bilHeldigvis er det sådan i dag, at man har mulighed for at skaffe penge for en kort stund til at indkøbe den ønskede ting vha. lån. Der findes mange typer af lån, som alle tilbyder nogle forskellige omstændigheder ved lånet. Dette er en af grundene til, at lån er blevet meget populære op gennem tiden. Så kan man finde lige præcis dét lån, der matcher ens ønsker.

Særligt er det såkaldte forbrugslån blevet en mere velkendt og anvendt mulighed.
En af fordelene ved denne type lån er, at man stort set er frit stillet i forhold til pengenes formål med et forbrugslån. Man kan dog forvente, at de fleste, hvis ikke alle, banker altid er interesserede i at vide, hvad pengene skal bruges til, inden de godkender og tilbyder lånet.
Mange af de lån, man finder på internettet, er forbrugslån.

Forbrugslån er et lån, hvor de fleste vil kunne finde et forbrugslån, idet kravene er rimelig enkle.
På alle slags forbrugslån skal man have en vis alder for at blive godkendt. Den vil som regel ligge et sted mellem 18 og 25 år. Derudover skal man være dansk statsborger, have en dansk folkeregisteradresse, have et dansk CPR-nummer, en dansk bankkonto, et dansk telefonnummer samt velfungerende og aktiv e-mail.

De nyere hurtigere lånemuligheder

Med den forøgede brug at internet samt de nyere og smartere telefoner, er det ikke så mærkeligt, at det også har påvirket ens økonomiske muligheder bl.a. i forhold til lånemuligheder.
Forbrugeren i dag er interesseret i fart, og det gælder også på det økonomiske område. Man vil gerne skaffe penge hurtigt og nemt, når man har brug for det!
Det ligger et pres på den teknologiske udvikling, så den dermed udvikles, så især hastigheden, man kan låne med, hele tiden accelererer.

Det har ført til en række nye muligheder indenfor lån, såsom kviklån.
Kviklån betegner de mindre forbrugslån, hvor pengene hurtigt skal betales tilbage til låneudbyderen, typisk indenfor 15-45 dage. Du kan se mere på en guide til de mest udbredte lånudbydere som Zaplo, DER og Vivus. Det er en nem måde at låne penge på, idet der bare skal udfyldes en simpel formular, som du kan gøre på nettet eller på mobilen. Man behøver ikke stille sikkerhed først.  Denne type lån bliver ofte kritiseret for at være dyre sammenlignet med andre lånemuligheder, men ikke desto mindre er den meget anvendt.

Der er flere måder at tage kviklån på, så man kan låne hurtigt og kvikt. To at dem er sms-lån og lån med NemIde.

Sms-lån, kviklån gennem sms:
Det foregår således, at man sender en sms til låneudbyderens nummer, som findes på vedkommendes hjemmeside. Herefter modtager man de oplysninger, man skal bruge, og inden for kort tid ryger pengene ind på kontoen.

Lån med NemID, kviklån ved hjælp af NemID:
Man gennemfører denne type lån ved, at man underskriver med sit NemID. NemID er en stensikker verifikation af, hvem låneren er. På den måde kan man sikkert og nemt identificere låneren, så ekspeditionstiden bliver kortere, man er fri for at indsende forskellige papirer til lånefirmaet, og det er sikkert. Da NemID er personligt, bliver lånet da også personligt.

De ovenstående muligheder er bare få af de tiltag, der sker hver dag for at forbedre hurtigheden og kvaliteten af forbrugerens lånemuligheder. Og der kommer hele tiden nye muligheder til dag for dag.