Gode og eksklusive gaveideer til vinelskeren dec01

Tags

Related Posts

Share This

Gode og eksklusive gaveideer til vinelskeren

Juleaften nærmer sig med hastige skridt. Har du fået købt gaver? Nå, ikke? Brug denne artikel om gaveideer til vinelskere som inspiration. Der er et væld af gode gaveideer i forskellige prisklasser.

En eksklusiv vinproptrækker

Som vinelsker kan du aldrig få for meget gear og lir. Derfor er det også oplagt at give en eksklusiv vinproptrækker i noget lækkert materiale i gave. Du kan få bl.a. få proptrækkere lavet af bøffelhorn blot for at tage et eksempel.

Der er ingen tvivl om, at sådan en proptrækker vil imponere vinentusiasten. Især hvis den er lavet i et ekstra kvalitetsfyldt materiale, der gør den yderst komfortabel at røre ved og ikke mindst se på.

Rødvin hældes i vinglasEn eller flere vinkarafler, der kan ilte vinen

Hvis personen du skal give gave, går meget op i om vinen er iltet eller ej, kan du med fordel købe en eller flere vinkarafler til ham eller hende. Der findes nemlig en lang række smukke og elegante vinkarafler, der er uhyre gode til at ilte vinen, når den hældes op i glasset.

Disse vinkarafler koster typisk i omegnen af 500 kr., hvorfor det uden tvivl er en meget oplagt julegave at give.

Et Caso WineMaster vinkøleskab – Perfekt opbevaring af vin

Hvis du virkelig gerne vil give en gave udover det sædvanlige til vinelskeren, bør du investere i et vinkøleskab. Et vinkøleskab er den perfekte måde at opbevare vinen på, da du kan indstille den helt rette temperatur.

Derudover er vinen også beskyttet mod sollys, lugte og rystelser som ellers vil påvirke modningsprocessen meget negativt. Vinkøleskabe koster typisk fra 3000 kroner og op alt efter, hvilken model du kigger på.

Se de forskellige Caso WineMaster vinkøleskabe her.

Flotte og eksklusive vinglas i forskellige størrelser

Ingen rødvin uden flotte vinglas. Mangler han eller hun at få opdateret sin samling af smukke vinglas? Gå på jagt på nettes mange forhandlere eller besøg isenkrambutikkerne for at finde nogle eksklusive vinglas.

Husk der er meget stor forskel på om glassene skal bruges til rød- eller hvidvin. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at få fundet ud af til, hvilken type vin glassene skal bruges.

Oplagt at give en vinsmagning i gave

En af de mest populære gaver du kan give til ham eller hende, der elsker vin er en vinsmagning. Vinsmagninger har i løbet af de seneste par år udviklet sig til en meget populær aktivitet.

Den helt store fordel ved vinsmagning er, at du kombinerer lækre vine med et godt og hyggeligt samvær, hvor du i fællesskab med andre vinelskere kan diskutere vinens forskellige smagsaromaer og ellers ytre dine meninger om alt, der vedrører vinen.

På den måde kan du både gøre andre klogere på bestemte vintyper, men du bliver i den grad også selv klogere på grund af de mange input du får fra forskellige vineksperter. Helt sikkert en gave som vil vække ekstra stor begejstring hos modtageren. Det er 100% sikkert. 

En smagekasse er også en super ide

Vidste du godt, at det er muligt at købe en såkaldt smagekasse, der indeholder forskellige vine fra for eksempel et bestemt land? Sådan en smagekasse er oplagt at give til vinentusiasten, der gerne vil udvide sin horisont og smage på nye og spændende vine.

Smagekasserne forhandler af en række forskellige forhandlere. Det anbefales at finde en forhandler på nettet, da det typisk er billigere og udvalget er samtidig større og mere spændende.

Vil du se flere eksempler på gode gaveideer til vinelskeren?

Hvis du gerne vil se flere gode gaveideer til vinelskeren, kan du med fordel besøge hus-og havemagasinet BedreBoligliv.dk. De har lavet en ganske god inspirationsartikel, der uden tvivl vil gøre det nemmere for dig at vælge en god gave til ham eller hende, der bare ikke kan få nok af vin og dertilhørende udstyr.

Se artiklen her: http://bedreboligliv.dk/gave-til-vinelskeren-hvad-giver-du/