Grib konkurrencemulighederne på internettet dec03

Tags

Related Posts

Share This

Grib konkurrencemulighederne på internettet

Vi kan alle godt lide at vinde. At vinde en konkurrence giver en helt fantastisk følelse i krop og sind, ja nærmest et adrenalin-kick. Ud over denne unikke følelse, så skal der heller ikke ses bort fra gevinsten. Hvis man vinder en konkurrence for sjov, er det fedt. Men hvis man vinder en konkurrence, hvor der er en kæmpe og eftertragtet gevinst på spil, er det bare endnu federe. Gevinsten har altså stor betydning for den følelse, der udløses i kroppen, når det for en gangs skyld lykkes for én at vinde en konkurrence.

En god undskyldning: ”Jeg vinder alligevel aldrig noget…”

Det giver som sagt et helt særligt kick at vinde en konkurrence, uanset hvad konkurrencen handler om. Mange mennesker kan godt lide at dyrke dette kick, og de deltager derfor jævnligt i forskellige konkurrencer, som handler om sport, held eller andre former for talent. Mange mennesker har også held med dette. Der findes folk, som man skulle tro havde særlige evner med hensyn til at være heldige. Mange konkurrencer går bare ud på, at man skal være heldig. Mennesker, som er disponeret for held, har derfor ofte også held med at vinde sådan konkurrencer.

Der findes dog også en hel del konkurrencer, som handler om andet end bare at være heldig. Konkurrencer i sportsdiscipliner handler om meget andet end held. De handler nemlig først og fremmest om talent inden for den pågældende sportsgren, men held kan dog også have noget at sige. Som løber kan man jo være heldig at komme godt fra start eller være tilsvarende uheldig at komme dårligt fra start på trods af talent. Det der med at vinde en konkurrence er derfor ikke lige til. Mange mennesker går rundt og påstår, at de aldrig i deres liv har vundet en konkurrence. Det passer nok ikke helt, men man kan godt generelt være uheldig anlagt. Der er derfor en tendens til, at folk, som føler sig særligt uheldigt anlagt, ikke har lyst til at deltage i konkurrencer, fordi de på forhånd kan konkludere: ”Jeg vinder alligevel aldrig noget”.

Deltag i en konkurrence på internettet – det skader ikke!

Til denne konklusion er der kun én ting at sige: Man vinder ikke noget, hvis man aldrig deltager i nogen konkurrencer. Over det hele er der mulighed for at deltage i konkurrencer, fordi konkurrencer motiverer os som mennesker. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at deltage i konkurrencer, som er gratis, for man kan jo ikke miste noget ved det. Hvis man er heldig vinder man, og hvis man ikke er heldig, vinder man ikke. På internettet finde utroligt mange af disse konkurrencer, hvor det hverken kræver penge eller talent at deltage. Man kan vinde store præmier uden, man selv skal yde noget. Det lyder så tiltalende, at man skulle mene, der må være nogle ulemper. Det er der måske også, hvis man regner det at opgive sin e-mailadresse for at være en ulempe. E-mailadressen er nemlig ofte det eneste, det kræver at deltage i diverse konkurrencer på internettet.