Hvad er en købermægler? nov07

Tags

Related Posts

Share This

Hvad er en købermægler?

Hvad er en købermægler?

Det københavnske boligmarked buldrer af sted. Det er godt nyt for sælgerne, men mindre godt for køberne. Mange af de attraktive boliger i København går som varmt brød, og hvor klækkelige rabatter var en naturlig del af bolighandlen for bare et år siden, handles en del boliger nu til prisen.

Ejendomsmarkedet bliver mere gennemsigtigt og danskerne får mulighed for at spare penge, når de købe en ejerbolig.

Det bliver konsekvensen af den nye mæglerlov, hvis den førere til en større udbredelse af egentlig købermæglere, mener økonom og sekretariatschef i Boligøkonomisk Videnscenter.

Ifølge lovgivningen kan alle personer i Danmark udfører og kalde sig for køberrådgiver. Hvilket ikke sikre at boligkøberne ikke får en professionel køberrådgiver.
Der er dog krav om, at aftaler om køberrådgivning skal indgås skriftligt aftaler, ligesom det er et krav, at man i disse aftaler oplyser, hvilken uddannelsesmæssig baggrund køberrådgiveren har, og hvilken form for forsikringsdækning vedkommende har. Det er vigtig for at sikre forbrugeren.

Dansk Ejendomsmæglerforening købermægler tryghedsmærke

Alle Ejendomsmæglere, som er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening, har derfor selvfølgelig også som alle andre personer ret til at udføre køberrådgivning som købermægler. Ejendomsmæglernes uddannelse og daglige arbejde og deres praktiske erfaring fra salg af boliger giver ejendomsmæglerne et stort og fyldestgørende overblik i alle regler, faldgrupper, forhandlingsteknikker med mere. Alt dette i forbindelse med køberrådgivning vedrørende køb af bolig. Ydermere dækker den kollektive forsikring, som Dansk Ejendomsmæglerforening har tegnet hos Tryg Forsikring også, når medlemmerne udøver køberrådgivning som købermægler.

Købermægler

Købermægler

Dansk Ejendomsmæglerforening tilbyder alle ejendomsmægler et kursus som munder ud i et såkaldt Tryghedsmærke for Køberrådgivning. Dette tryghedsmærke kan kun opnås af ejendomsmæglere.  Der er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening, som har deltaget på et DE godkendt køberrådgivningskursus, og som efterfølgende også har bestået en e-læringstest online vedrørende køberrådgivning. Dette sikre forbrugerne at e får en professionel købermægler. Herudover er alle medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening underlagt et sæt interne retningslinjer. Som alle har til formål at sikre, at medlemmerne overholder alle regler vedr. køberrådgivning som købermægler. Også udøver køberrådgivningsopgaven på en fagligt forsvarlig måde, og kommer ”hele vejen rundt i hele købsprocessen” om køberrådgivningsopgaven. Derfor er det vigtig som boligkøber at bruge en professionel Købermægler
Nem Ejendomsmægler  har DE købermægler bevis.

Derfor er man som forbruger særdeles godt stillet ved at vælge en køberrådgiver med Dansk Ejendomsmæglerforening’s tryghedsmærke. Fordi der er sikkerhed for en høj faglig standard med kursus bevis. Og fordi der er forsikringsdækning i ethvert tilfælde, hvor en køberrådgiver skulle begå ansvarspådragende fejl.

Ved at benytte dig af en professionel købermægler med Dansk Ejendomsmæglerforening’s tryghedsmærke. Kan sparer du dig selv for en helt masse bekymringer igennem hele boligkøbet – der er ydermere også mulighed for at spare rigtig, rigtig mange penge på huskøbet. Tit og ofte helt op til 150.000 kr. Et af de helt tore områder, hvor vi, som uddannet købermæglere igennem Dansk Ejendomsmæglerforening, virkelig kan gøre en rigtig stor økonomisk forskel. Det er nemlig i forbindelse med forhandling af købsprisen på din nye drømmebolig og hele forhandlingprocessen, med alt fra vilkårene for overtagelsen generelt med mere.

Prisforhandlingen.

Prisforhandlingen er vores spidskompetence. Modsat næste alle boligadvokater og bankansatte som ikke hjælper til med prisforhandlingen. Som købermægler står vi for forhandlingen med sælgers ejendomsmægler og sørger altid for at opnå de optimere muligheder i købsprocessen. Her kan en købermægler som også arbejder som ejendomsmægler virkelig gøres en stor forskel, og de mange års erfaring i ejendomsmægler branchen fra sælgers og køber side. Det betyde at vi som købermægler kender ejendomsmægler tricks og faldgruberne, forhandlingstaktikker. Prisforhandlingen delen af købermæglerens arbejde, inddrager vi ofte boligens stand jævnfør tilstandsrapporten med mere, beliggenhed er også en stor faktor.

Nem Ejendomsmægler Østerbro arbejder også som købermægler og er uddannet igennem Dansk Ejendomsmæglerforening. Hvilket sikre dig at vi har den helt rette erfaring omkring alle processer igennem hele boligkøbet. Der kan være rigtig mange penge at spare ved at bruge os som købermægler.

Vi glæder os til at hjælpe dig med dit næste boligkøb.