Hvilken relationer har film og gode spilleautomater? mar19

Tags

Related Posts

Share This

Hvilken relationer har film og gode spilleautomater?

Hvis man står og tror at casinospil og Oscar vindende film ikke har noget med hinanden at gøre, så kan man godt tro om igen. I denne artikel vil vi prøve at give dig muligheden for at finde en spilleautomat baseret ud fra din yndlingsfilm.

8 store klassikere – mon ikke din yndlingsfilm findes her?

Der er lidt til enhver smag, lige fra børnefilmen Pinocchio til gangsterfilmen Scarface, men alle disse filmklassikere findes i form af spilleautomater. Nedenfor har vi listet de 8 spilleautomater i punktform:

  • Pinocchio
  • Frankenstein
  • The Invisible Man
  • Bridesmaids
  • Tomb Raider: Secret of the Sword
  • Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
  • The Dark Knight
  • Scarface

Har du heller ikke set nogle af disse film, skal du ikke bekymre dig. Spilleautomaterne er nemme at forstå – og hvis du vinder penge, bliver der samtidig vist klip fra filmen. Det er jo en stor luksus, at kunne vinde penge samtidig med at se film. Ja, det lyder nærmest for godt til at være sandt, men det er det altså.

Har du set filmene før, kan du jo drage fordel af dette, når det kommer til spilleautomaterne. Der kan jo være en bi-person i filmen, som alligevel har en rimelig stor betydning for filmens udfald. Men når du først er i gang med spilleautomaterne, så bliver det ekstra godt.

Lord of the Rings tog filmverdenen med storm. Selvom det var actionpræget film, gik de alligevel ind i publikums og anmeldernes hjerter, da blandt andet Peter Jackson instruerede Elijah Wood til at spille den lille helt, Frodo.

Han kæmpede sin vej til Mount Doom, hvor han kastede ringen i. Filmene kan lyde mere kedelige end de er, når vi sådan gengiver dem hurtigt, men ikke desto mindre blev Lord of the Rings nomineret til 31 oscars og vandt 17 af dem. Det er meget imponerende fra film som omhandler orker, troldmænd, overnaturlige ringe og hobbitter.

Er du også fan af Lord of the Rings ligesom os, så vil du elske spilleautomaten der er udviklet af Microgaming, som har Frodo Baggins som det ledende symbol i spillet. Som det ledende symbol giver Frodo selvfølgelig også flest penge.

Der er også spilleautomater til damerne

Bridesmaids må siges at være en tøsefilm. Filmen handler om en dame der skal giftes, og til det skal hun selvfølgelig have et slæng af brudepiger. Disse 5 brudepiger og bruden kaster sig ud i nogle mindre heldige seværdigheder dog.

Kan man lide kvindelige superhelte, så er Tomb Raider helt sikkert lige sagen. Lara Croft fra Tomb Raider er en kvinde, man ikke skal rode sig ud uklar med, for hun hvis der er noget hun er god til, så er det at lokalisere sine fjender og servere en proper næve.

I spilleautomaten har man et bonusspil som er interaktivt, hvor man blandt andet skal rejse jorden rundt med Lara Croft og finde gevinster i forskellige gravstene. Hos Bridesmaid-spilleautomaten finder man den sjove feature, når man vinder bliver der afspillet små klip fra filmen.