Hvorfor du bør få en havegyngestol feb10

Tags

Related Posts

Share This

Hvorfor du bør få en havegyngestol

Kunne du tænke dig at have en gyngestol i din have? Din smukke og dejlige have med de velduftende blomster samt de kunstfærdigt klippede og velholdte planter og grønne bed er jo sådan et dejligt skue. I din have kan du sætte dig ud og føle den lette sommerbrise mod dit ansigt. Og ville en smuk gyngestol til haven ikke fuldende din haves skønhed og være prikken over I’et?

Alternativt kan du jo købe en hvidmalet bænk til haven, så du kan genskabe den berømte sommerscene fra Krøyers maleri Hip Hip Hurra; men hvis du alligevel skal have nye havemøbler, bør du klart overveje også at investere i en havegyngestol. Vi kan tænke på op til flere grunde til, hvorfor din have ville gøre sig godt med en gyngestol.

En gyngestol gør haven hyggeligere

Forestil dig at du sidder og nyder udsigten over din have, mens du blidt vugger frem og tilbage I din gyngestol. Er det trods alt ikke en hel del mere tiltrækkende end bare at sidde på en almindelig træbænk? Faktisk har en række forskere opdaget, at noget så simpelt som en gyngestols blide, vuggende bevægelse kan stimulere kroppens produktion af hormonet endorfin. Måske ringer dette særlige hormon ikke lige en klokke, men endorfiner er faktisk betegnelsen for kroppen lykkehormoner. Med andre ord, hvis du vugger i din gyngestol, når du har brug for at slappe af, så er det faktisk en rigtig god idé, for det kan hjælpe dig, når du er stresset.

Derudover kan gyngestole have en æstetisk virkning på haven. Du har med garanti set billeder af haver, hvor gyngestole indgår i havens indretning. De fleste folk er enige; den får bare haven til at se meget mere hyggelig ud. Gyngestolen i haven skaber en naturlig, hjemlig atmosfære, og selv når du ikke er i haven og sidde på stolen, så bare det at tænke på din have med din gyngestol kan få dig til at slappe af.

Det er i høj grad muligt, at gyngestolens store appelværdig har noget at gøre med, hvordan vi typisk forbinder gyngestole med de rolige og hyggelige hjemlige omgivelser. Hvis du derudover er den slags person, der elsker at tage smukke fotografier med dit kamera, vil en gyngestol i din have blot gøre fotografiet af din have ved solnedgang endnu smukkere.

Caneline-Copenhagen-havegyngestol-blaa

Hvilken gyngestol vil være perfekt i din have?

Der findes en række forskellige designs, som du kan vælge fra, så du ikke behøver at bekymre dig om, at du ikke finder den rigtige gyngestol til din have. Du skal blot huske at vælge en gyngestol, som er designet til udendørsbrug og ikke til brug indendørs!

Du bør også kontrollere kvaliteten af stolens materiale. Udendørs gyngestole er oftest fremstillet i plastik, træ eller metal. Vælg det materiale, som du mener ville passe bedst ind i havens miljø. Og huske så endelig, at at jo mere udsat for elementerne en gyngestol er, desto hurtigere vil stolen begynde at blive nedbrudt og gå i stykker.

For at forlænge levetiden af din havegyngestol, så du kan få det maksimale ud af den, bør du holde den pænt. Hvis der er tale om en stol af træ, kan dette omfatte, at du vedligeholder den med maling, lak og algefjerner efter behov. Hvis du er usikker på, hvordan det skal gøres, kan du altid søge efter råd online.

Hvor kan man købe den perfekte havegyngestol?

Når du skal købe dine havegyngestol, har du dybest set to muligheder; du kan enten købe den online eller ved at gå ud i møbelhusene og shoppe efter den.

Hvor online shopping er meget praktisk, har det også den ulempe, at man kun kan forlade sig på billeder af stolen og diverse brugeranmeldelser af den. Ved selv at gå ud til butikkerne og shoppe kan du virkelig tjekke stolens materiale og kvalitet – men det bliver hurtigt også ret kedeligt at gå fra butik til butik, og det kan hurtigt tage meget af din tid.

Uanset hvilken måde du foretrækker at lede efter den perfekte gyngestol på, bare husk at være opmærksom på stolens design, kvalitet og komfort. God fornøjelse med at shoppe!