Koldingshus – noget for alle mar21

Tags

Related Posts

Share This

Koldingshus – noget for alle

Koldingshus er et perfekt eksempel på et godt museum som har alt lige fra en spændende historie til en lækker madkælder, hvor man selvfølgelig kan få serveret lige så lækker mad.

Så hvad end man er til selve historien bag Koldingshus, udstillinger eller noget af alt det andet interessante slottet har at byde på, er der lidt for enhver smag. På den måde er det helt sikkert at uanset om man er til historie eller ej, vil der være noget spændende for en.

En rigtig god oplevelse

Hvis man bor tæt ved Kolding, i byen eller bare har lyst til at tage på en fed oplevelse, kunne det være at ens næste besøg skulle være Koldingshus.

Men hvad er det lige Koldingshus er? Først og fremmest er det et kongeslot, som er beliggende i Kolding.

Her kan man opleve en del spændende ting, samt få sig et indblik i slottes historie. Det kunne derfor være en god ide at tage derhen hvis man er interesseret i historie, eller bare er en turist på udkig efter noget spændende kultur.

Lad historien komme til live

Som sagt kan man opleve en del ting i Koldingshus. Her er der alt fra historie til at man kan arrangere sit eget arrangement.

Historien er der en del af. Den fortæller selvfølgelig alt sammen om Koldinghus og hvordan det er blevet som det er den dag i dag. Udover det er der en del mere, så hvis man er lidt af en historienørd, kunne det helt klart være en god ide at finde ud af noget om Koldinghus’ museum.

Hvis man er helt vild med slottet, kan man endda vælge at blive viet der. Man kan også leje lokaler, så i teorien set kunne det være det perfekte bryllup på et fantastisk slot.

Der er dog også nogle aktiviteter for børn og unge, så hvis man som voksen tager afsted med hele familien, men at de små ikke har lyst, er der muligheder for at de kan have det sjovt.

Udover alt det findes der en madkælder. Den er god nok, en kælder hvor man kan få serveret mad. Så det kunne være en smart ide at få det med i oplevelsen, nu hvor det er at man allerede er ved Koldingshus.

Der er også udstillinger man kan gå rundt og se på, hvis det er at man mere er til det end historien om stedet. På listen over de udstillinger man vil kunne se i år 2019, er der allerede et par stykker med dato på. Så hvis der er nogle som lyder spændende, kan man altid tjekke kalenderen for at tjekke om man kan tage hen for at se det i Koldingshus.