Tags

Related Posts

Share This

Kuglepenne med tryk kan bruges i mange sammenhænge

Det er interessant hvordan man i dag taler om en hel generation, der vokser op som digital natives. Det betyder, at de aldrig har prøvet andet end en verden med computere og ipads. Det betyder samtidig også, at de nok har en anelse mindre forstand på kuglepenne med tryk. Men for langt de fleste, er det dog stadig en meget afgørende makker, som man gerne bør have med sig altid. Man kommer meget ofte ud for en situation, hvor det måtte være en god idé lige at kunne skrive noget ned.

Nemt at dele ud

Som firma har man helt sikkert en række kuglepenne med tryk liggende over det hele. Det er ikke nødvendigvis en dårlig idé, fordi faktisk så kan det vise sig at disse kuglepenne med tryk kan bruges til meget andet end blot lige at skrive nummeret ned på en klient. Tænker man lidt længere, så kan kuglepenne med tryk også bruges når man er af sted på messer og konferencer, hvor det giver mening at stille an med lidt merchandise. Her er kuglepenne altid et hit, fordi det er noget som alle kan have brug for. Der findes nok nærmest uendeligt mange forskellige kuglepenne. Det er slet ikke til at holde styr på alle de modeller der findes, og de fleste vil nok sige de ikke har nogle bestemte præferencer, når det kommer til kuglepenne. Dog vil de fleste af os nok stadig argumentere for, at der er stor forskel på de billigste BIC-kuglepenne, og nogle noget dyrere kuglepenne i en helt anden klasse. Det er måden som kuglen ruller på, der er med til at gøre en helt store forskel på de billige og de dyre kuglepenne.

Stilede kuglepenne med tryk sender et seriøst signal

Når man i forretningsmæssige sammenhænge skal indgå i afgørende forhandlinger, så er det vigtigt at gøre en god figur. Det kræver naturligvis at man klæder sig anstændigt på til lejligheden, men der er også andre faktorer som siger noget om seriøsiteten. Kommer man anstigende med en lækker kuglepen med tryk af eget firmalogo, så har man god chance for at blive taget alvorligt.