Tags

Related Posts

Share This

Kvinde, find dine jeans frem igen

Jeans er dagligdags, men hvis man tænker lidt over det, så har jeans været lidt passé rent mode mæssigt de sidste par år blandt kvinder, hvor de blødere sportswear bukser har været afløseren. Det skyldes den mere varierede måde, som man kan skabe feminin og afslappet mode stil med disse, og så ikke mindst de blødere og behageligere materialer som sportswear er udstyret med. Det bliver der dog ændret lidt ved nu, hvor de velkendte denim jeans kommer stærkt tilbage i fornyet udgave.

Kvinde finde dine jeans frem igen, for den svingede popularitet er på tilbagetog og moden siger at jeans kommer ind som den moderne mode stil denne sommer og efterårs sæson, så hvorfor ikke finde dine jeans frem fra klædeskabet igen, så du er med på moden.

Hvilket jeans modeller bliver så moderne?

Ifølge mange jeans producenter som Gap, Levis og andre, som oplever stigende jeans salg, så er der faktisk et bredt sortiment af forskellige jeans stilarter på tapetet.

Skinny jeans modellen der er den karakteristiske stramme model til at fremhæve kvindens former, er super populær, nemlig fordi man kan fremvise sin feminine stil helt legalt. De populære bukser indenfor denne form, er de lysere og afbleget bukser, for de mørkere farver der var moderne før, er på retræten.

Boyfriend modellen, som også var populær især sammen med jeans i de mørkere farver, er stadig populær men er ved at blive afløst af girlfriend modellen, der er knap så baggy og samtidig lidt smallere i anklerne så det lidt flowerpower look forsvinder. Dog er de forskellige modeller som modsvarer skinny eller slim modellerne, faktisk ganske populære, og det skyldes måske det stadig større marked for store modeller, hvor man kan vise flared bukser, samtidig med at man har lidt til gården og gaden.

Der var tre eller fire forskellige jeans modeller før i tiden, som var en rettesnor for hvad der var moderne, men stilen fremover ligger ikke så meget ligger op af om det er skinny eller baggy jeans, men mere om det er bløde og elastiske jeans, så man blender jeans sammen med sportswear materialerne. Disse ting kombineret er nok en af grundede til de stigende salg indenfor jeans, for der er noget for enhver kvindes smag og især kropsform.

Hvad skal man så vælge som kvinde?

unge mennesker danserNu der er ikke er nogen speciel rettesnor for hvilket modeller man skal gå efter, så kan du jo gå efter de traditionelle former, som er blevet optimeret i nye materialer for både look og pasform. Som nævnt findes der skinny jeans som jo er de stramme bukser, og her er ideen med at indpasse bløde materialer i stedet for de lidt stivere traditionelle denim materialer, med til at give skinny jeans en lækker blød pasform der virkelig får dem til at føles behagelige at have på.

Der findes mange forskellige slags lækre mærker, men hvis man absolut skal nævne et specifikt brand, så kunne du gå efter det lækre Mos Mosh. Med dette brand får du ikke bare lækkert modetøj der giver dig mulighed for at skille dig ud, men de laver også de super smarte jeans i netop de bløde og lækre materialer, så pasformen er perfekt både visuelt men så sandelig også følelsen. Mos Mosh er et dansk brand, som faktisk ikke er så gammelt endda, for de udkom første gang i 2010 hvor deres første kollektion ramte butikkerne, og siden da er de bare vokset i popularitet. Du kan finde det lækre danske modetøj til kvinder i stort set alle moderne tøjbutikker over hele Europa i dag.

Med hensyn til Mos Mosh jeans, så vil du opleve at de ikke føles som jeans, men faktisk som det populære og afslappet sportswear og det skyldes netop de bløde materialer, som er ved at sparke jeans tilbage på modetronen igen. Så find dine jeans frem fra gemmerne, eller måske gå på indkøb hvor du kan finde de lækre skinny, baggy, højtaljet og alle andre jeans former i nye lækre pasformer og materialer til den nye modetrend.