Tags

Related Posts

Share This

Lån penge nemt og hurtigt

Mange er af den overbevisning at et lån er usundt for økonomien. Men i mange tilfælde kan det være en rigtig fin måde at få lidt ekstra penge på, hvis man virkelig står og mangler lige nu og her. Det er selvfølgelig altid vigtigt at være fornuftig og realistisk omkring sin økonomi. Men et lån kan give dig frihed og mulighed for at udleve dine drømme hurtigt og sikkert. Der er mange lånetyper (du kan se en oversigt over kviklån her), da man kan havne i mange forskellige situationer hvor et lån bliver nødvendigt, så der hel sikkert også muligheder for dig!

Uforudsete udgifter? – Lån penge!

Er din computer gået i stykker, din cykel blevet stjålet, eller er du helt flad og skal betale en tandlægeregning? Uforudsete udgifter er rigtig ærgerlige og uoverskuelige, især hvis man ikke har særligt mange penge i forvejen. Og i dette tilfælde kan det være en rigtig godt idé for dig at tage et lån.  Det betyder selvfølgelig ikke at du har en dårlig økonomi og at du er uansvarlig, for nogen gange kan udgifter bare komme bag på én og det kan ske! Og så kan være langt bedre og overskueligt at afbetale lidt på et lån over et stykke tid, end at skulle betale en stor sum penge på én gang.

Det kan nemlig være rigtig hårdt for pengepungen og i visse tilfælde helt umuligt. F.eks. hvis din bil har været til syn og du så får at vide at den skal til reparation, hvilket kan blive rigtig dyrt, alt efter hvad der skal repareres, og det er sidst på måneden. Tag et hurtigt og nemt lån og få bilen repareret så du kan komme ud og køre igen! Der er mange låneinstitutter der vil hjælpe dig med den slag uforudsete udgifter.

Det kan også være, at du lige nu og her står og mangler lidt ekstra penge til din drømmerejse i sommerferien, så kan du roligt låne penge til dette formål, istedet for at sidde hjemme og kede dig i det danske regnvejr. Det er nemlig en nem og hurtig måde at indfri sine drømme på!

Eller måske står du og skal giftes til sommer og drømmer om det perfekte bryllup. Det er en stor og betydningsfuld begivenhed og ærgerligt at gå på kompromis med, men der ofte mange udgifter ved sådan et arrangement. Heldigvis er der mange lånetyper lige præcis til den slags udgifter og derfor rig mulighed for at få drømmebrylluppet!

Lån penge, også når du er på SU

Der er også mange der ikke tror at de kan tage et lån når de er på SU, men når du er 18 kan du lovligt tage et lån. Der er selvfølgelig ikke de samme lånemuligheder, når der ikke er så mange penge at gøre godt med, men det kan lade sig gøre, og kan i mange tilfælde også være nødvendigt. For en udeboende på SU, bliver der månedligt udbetalt 5000 kr. og  dette er helt afgjort ikke mange penge, når man både har en husleje, forsikring, internet og telefon, der skal betales. Og når huslejen er høj, så er økonomien meget stram og nogen gange er det ikke nok med et studie job ved siden af skole. I sådanne tilfælde, vil der ikke være andre udveje end at tage et månedligt lån. Og der er mange banke og låneinstitutter der udbyder lån, specielt skræddersyet til studerende med en stram økonomi. Måske lidt ekstra penge til mad budgettet, eller bare så der er mulighed for at kunne gøre nogle sjove ting, som nogle biograf- og byture med vennerne og veninderne i ny og næ?