Tags

Related Posts

Share This

Lattermusklerne skal også trænes!

Vi har nok aldrig været så optagede af, at få et godt og langt liv, som nu. Bevidstheden om vores eget store ansvar omkring at skabe ”det gode liv” fylder meget og influerer på de fleste områder af dagligdagen, hvor der er tit mere fart på, end godt er, for at nå alt det vi føler, der kræves af os.

Vi spiser sundere og bedre, er mere kritiske omkring det vi putter i munden og der er nok aldrig blevet solgt så meget grønt og økologisk tidligere. Træning og sport optager også meget tid og selvom hverdagen kan være presset og fyldt med udfordringer på jobbet, gør vi vores ypperste for at være i form og vende underskud til overskud.

Der er al mulig grund til at gøre en aktiv indsats i jagten på ”det gode liv”, alt tyder nemlig på, at det betaler sig både i dagligdagen og på den lange bane, når man er sund og stærk. Men det er vigtigt også at huske at stoppe op ind i mellem og tage sig et pusterum, der gavner den indre velvære, så man ikke ender med at føle sig fanget af tidsplaner og fornuft. I gamle dage talte man meget om ”en sund sjæl i et sund legeme”, dvs. man rettede opmærksomheden mod både den indre og ydre sundhed. Det må vi ikke glemme i farten i dag. Sørg for at alt ikke bliver så kedeligt, kig ind i en verden fyldt med jokes, vittigheder og gåder på nettet. Det gør nemlig godt, at få grinet lidt!

Med humor kan man klare alt

Den humoristiske sans er med til at give os overskud i hverdagen og lette presset, når alting virker lidt sort eller overskueligt. Det er fint, hvis du kan løbe en maraton og er på toppen af din karriere, men betyder ikke så meget for din omverden, hvis du virker kedelig og sammenbidt. Humor må der til og den skal også gerne trænes løbende både alene og i flok. Præcis som du lægger kostplaner og seriøse strategier for andre dele af dit liv, må du sørge for at have en lille lomme af løssluppenhed, hvor der er plads til bare at grine af det hele. Virker det svært, så er der i den grad grund, til at lave nogle omprioriteringer, for uden humor og godt humør kommer man ikke langt i Danmark.

Sørg for, at grine hver eneste dag, – gerne både højt og længe. Det gør godt langt ind i sjælen. Bliv bevidst om, hvad der kan udløse et rigtigt godt grin og gør noget for at opsøge det. Mange har stor fornøjelse af sider på nettet med morsomme, jokes, vittigheder og gåder og her får man også alle muligheder for at få en sjov lille pause, uanset hvor man er henne. Er man fanget i en lang kø og kan mærke irritationen, kedsomheden og utålmodigheden stige for hvert minut der går, så find mobilen frem og få dig et eller flere gode grin helt gratis.

Find de bedste jokes, vittigheder og gåder online

De fleste af os går lige et smut på nettet (Se et godt eksempel her), hvis vi har en ledig stund eller keder os. Hvis du gerne vil gøre noget godt for dig selv og dit indre, så brug de minutter på noget sjovt, i stedet for at læse triste nyheder eller intetsigende opdateringer på de sociale medier. Spild ikke tiden med negative tanker og irritationer over ligegyldigheder. Find sider med en af de mange fantastiske sider med jokes, vittigheder og gåder, der bringer smilet frem på læberne og dermed gør noget godt for dig mentalt.