Lav puslebordet om til et andet møbel og få mere for pengene aug20

Tags

Related Posts

Share This

Lav puslebordet om til et andet møbel og få mere for pengene

At have et puslebord i børneværelset kan gøre hele dit liv nemmere, samt mere organiseret og smertefrit, når baby er i ble-alderen. Når du skifter ble på et puslebord, så kan du nemt række ud og nå alt, hvad du behøver. Uanset om du har brug for en ren ble, en klud eller diverse babycremer, så er de altid lige ved hånden med et puslebord.

Efterhånden som din baby vokser sig større, så bliver han eller hun for stor til puslebordet. Hvis ikke du venter dig endnu en baby eller endda en til bagefter, hvad gør du så med puslebordet? Det fylder jo en hel del i hjemmet, og du har sandsynligvis også brugt flere tusinde kroner på det. Giver du det videre til andre, smider du det ud – eller laver du puslebordet om til et helt andet funktionelt møbel, så du kan bruge det til noget helt andet?

I denne artikel ser vi nærmere på, hvordan du forlænger levetiden på dit puslebord til efter, børnene er holdt op med at bruge ble. Derved kan du få meget mere for dine penge!

Sådan omdanner du dit puslebord til et andet funktionelt møbel

Din baby vokser hurtigt, og baby vil hurtigt vokse sig fra børnemøblerne, og dermed også puslebordet. Dermed er det for mange forældre meget vigtigt, at nogle af møblerne kan omdannes fra børnemøbler til brugbare møbler, der opfylder andre funktioner og behov. Et eksempel på dette er puslebordet.

Vidste du for eksempel, at du typisk kan omdanne dit barns puslebord til et lille bord til din havestue? Et sådant bord har fordel af at være meget robust og kan samtidig også modstå solens varme. Hvis du har et puslebord, som din baby har vokset sig fra, så kan du med fordel omdanne det til et bord til havestuen.

Nogle mennesker har brug for et drinksbord i deres hus, men synes ofte, at det er for dyrt. Så hvorfor købe et helt nyt drinksbord, når du nemt kan omdanne det gamle puslebord til et nyt og brugbart drinksbord? Alt, du skal gøre, er blot at male puslebordet i matchende farver, som går godt til resten af dit interiør. Hvis puslebordet samtidig har hjul, så bliver det endnu nemmere at køre drinksbordet rundt i hjemmet. Alternativt kan du selv tilføje hjul. Du kan også bruge det omdannede puslebord til at servere drikkevarer fra under grillfesten i haven.

Rummet under trappen bruges som regel til at opbevare bunker af ting, som du måske og måske ikke vil få brug for i fremtiden. Hvis du vil organisere dine ting pænt, kan du gøre brug af babys gamle puslebord og bruge det som et skuffe- eller reolsystem her. Derved kan du nemt placere og organisere dine ting på puslebordet i rummet under trappen på en pæn og ordentig måde. Du kan med fordel stille kurve på det udtjente puslebord, så du bedre kan organisere dine ting. Ingen vil bemærke, at det er babys gamle puslebord!

Der er masser af attraktive og unikke ideer til, hvad du kan gøre med babys gamle puslebord. Husk på at disse møbler ikke er billige, så det er bedst at genanvende dem som andre, nye typer af møbler i stedet for at smide dem ud.

baby-pa-puslebordInvester i en puslekommode, der kan laves om til kommode

Det kan også være, at du har valgt at investere i en egentlig puslekommode i stedet for et puslebord. Puslekommoder har den store fordel, at de fleste af dem nemt kan laves om til kommoder, når baby har vokset sig fra bleerne. Typisk foregår dette nemt ved, at puslekommodens topdel tages af, hvorefter resten af møblet kan bruges som kommode.

Puslekommoder kommer altid med en eller flere skuffer samt hylder. Dette gør dem ideelle til at blive købt til at pusle baby på, og kan efterfølgende bruges som skuffesystemer eller endda skriveborde på børneværelset. Du kan få et godt overblik over de bedste puslekommoder her.

Her på redaktionen er vi særligt fan af, at puslekommoderne er fremstillet med det formål for øje at kunne blive lavet om til en anden type møbel. Dette gør nemlig, at begge løsninger er smagfulde og dermed sikrer din tilfredshed som bruger af kommoden, både som puslebord og som egentlig kommode efterfølgende.