Mand over 30 – Her er hans vilde gaveønsker okt29

Tags

Related Posts

Share This

Mand over 30 – Her er hans vilde gaveønsker

Mange mener at mænd i 30´erne er i deres bedste alder. Det er her der er fuld fokus på familielivet og karrieren samtidig. Men hvad ønsker sådan en mand i sin bedste alder sig overhovedet, har de fleste ikke alt hvad de skal bruge nu om dage?

Vi kigger nærmere på nogle af de vildeste gaveideer og drømme som den moderne mand render rundt med helt inderst inde. Du gør dig dog rigtig klogt i at undersøge først om den mand du vil købe gave til, er typen som er med på at prøve nye og spændende ting.

  • Ballonflyvning

Det siges at være noget af det smukkeste og mest intense overhovedet, at stige op i luften og svæve rundt i en ballon. Du tænker sikkert at det vil være alt for dyrt og umuligt at betale. Men der findes faktisk flere steder i landet hvor man kan få en mindre tur til en rigtig god og overkommelig pris.

Hvis du ikke selv er bange for højder og er frisk på at prøve nye og vilde ting, så kan det kun anbefales at du tager med en tur.

  • Faldskærmsudspring

Er manden som du ønsker at give en sjov og anderledes gave frygtløs, så er en god ide at udfordre ham lidt. For selvom han måske udadtil er frygtløs og hårdfør er han så også frisk på at hoppe udfra et fly i en faldskærm?

  • Køre i en Lamborghini

Hvilken mand ville ikke elske at sætte sig ind i en lamborghini og få lov til at træde pedalen helt i bund. Det er der med garanti ikke mange der ville takke nej tak til.

Hvem er målgruppen til disse vilde gaver?

Det er klart at disse gaver er mest velegnet til manden der har en eventyrer indeni sig. Det er ham som godt kan li at blive udfordret og prøve nye og vilde ting.

Du bør altså sikre dig at ham du køber gaven til er med på at prøve nye ting, for selvom du måske syntes det er en fed gave er det ikke sikkert at alle tør eller har lyst.

Men er det ikke alt for dyrt?

Det kommer selvfølgelig rigtig meget an på hvad dit budget er og hvad du har tænkt dig at give for. Men mens mange tror at disse gaveideer ovenfor er næste ubetalelige så kan du altså finde nogle rigtig gode priser på nettet.

Der findes en del som specialisere sig at sælge oplevelsesgaver, så kig hos dem og se deres store udvalg, du vil helt sikkert blive overrasket over hvor billigt det rent faktisk kan gøres.

Du kan også holde øje med diverse dealsites, her er det mere restaurent besøg som der sælges rigtig meget af. Men det kan også være wellnessophold og andet hvis han kunne have interesse i netop det.

Brug nettet til at finde flere ideer

Med bare et par søgninger rundt på nettet vil du have flere ideer end nogensinde før. vi har eksempelvis fundet denne guide med gaver til ham, i denne guide er der 100 ideer så her løber du i hvert fald ikke tør lige med det samme. Der findes også hele websites som er dedikeret til alt der har med gaver at gøre. Se eksempelvis www.gavergaver.dk

Og selvom du sikkert har set de små gavekort som man kan få i alle supermarkeder i dag, så er der næsten garanti for at du kan finde en bedre pris hos en af de mange udbydere på nettet.

Det kan også være en rigtig god ide at holde lidt øje med din lokale avis, ofte ser vi at der er mange sjove ting at lave i dit lokalområde, så man behøves ikke nødvendigvis altid at skulle køre langt for at få en sjov og speciel oplevelse.

Vi håber selvfølgelig at denne guide kunne hjælpe dig lidt, ellers hop ind på det link ovenfor og se endnu flere vilde ting, der er dog også helt generelle gaveønsker i den guide.