De mest romantiske steder i Europa jun20

Tags

Related Posts

Share This

De mest romantiske steder i Europa

Vi kender det alle, en travl hverdag fyldt med overarbejde, vasketøj og regninger der skal betales. Parforholdet kan hurtigt blive nedprioriteret, når børnene skal have opmærksomhed, når der skal tages hånd om de huslige ting eller når man er spærret inde på kontoret med bjerge af overarbejde. Det kan dog også føles som et kæmpe arbejde at skulle planlægge en romantisk tur der kan booste liv tilbage i forholdet. Man skal både bestemme sig for by, hotel, hvad skal man spise og hvad skal man se? Det behøver ikke nødvendigvis være så indviklet som man tror. Læs med i dette indlæg hvor du vil få en rejsevejledning til de mest romantiske rejsemål og tips til hvad i kan lave på ferien.

Lad kærligheden blomstre i Paris

Paris er en meget åbenlys destination for de fleste når man taler om romantiske rejser. Dette er der også god grund til, byen har en fortryllende stemning og de mangle smukke bygninger og gader gør det til en verden for sig selv. Skal du dog afsted på en romantisk weekend med kæresten, kan det gøres på mange måder. De fleste tager til Paris i sommer perioden, men Paris er meget mere end en sommer by. Ønsker du en romantisk weekend uden at skulle mase sig igennem flokke af turister og proppede cafeer, er det uden tvivl anbefalet at tage afsted i de første efterårs månederne. På dette tidspunkt vil det stadig være lunt i vejret og du mange flotte efterårs farve som træerne smider i gaderne, gør stemningen helt speciel.

I Paris kan du tage på en hyggelig picnic i en af de mange smukke parker, tage en frokost i Eiffeltårnet eller blot gå en tur ned igennem de små charmerende gader i latinerkvarteret. Der er et hav af ting at lave for et par i Paris, så hop ud i det og få en god tur.

Tag en tur i en gondol i Venedig

Vil du til en mere intim by med din elskede er Venedig uden tvivl være stedet. De mange små gader og kanaler, får byen til at virke mindre og giver stedet en helt speciel intim følelse. I Venedig har du mulighed for at tage en uforglemmelig tur i en gondol, ned af de små hyggelige kanaler. Du kan ligeledes udforske en af gademarkederne der er fyldt med frisk lækker frugt og nødder. Venedig er en by hvor man kan bruge flere timer på, blot at gå rundt og kigge på byen.

Historie i Rom

Rom er en by fuld af historie, du vil i byen kunne se de gamle ruiner fra romerriget. Der er tonsvis af de mange gamle bygninger, disse bygninger skal opleves da de ligefrem kan mærke stemningen fra det gamle romerrige, det er dog en god idé at betale en guide for at tage jer rundt, da det vil give lidt mere overblik.

En af de ting som Italien er kendt for, er deres mad og gode vin. Rom er ikke en undtagelse, de vil finde en masse lækre steder at spise god autentisk mad. Tager du derfor til Rom, er det obligatorisk at du tager din kæreste med ud på en romantisk middag.

En tur til Prag

Prag er muligvis ikke en by som de fleste ville sætte på denne liste men realiteten er at denne by har udviklet sig meget de sidste 50 år. Prag er blevet til an fantastisk smuk by, der uden tvivl fortjener besøg af et kærestepar. I Prag finder du den kendte bro, der er fuld af liv om dagen og bliver til et romantisk sted om aften. Der er ligeledes klokketårnet fra 1400 tallet, der giver en fantastisk oversigt over byen. Klart et sted der fortjener at komme med i overvejelsen når i skal bestemme jer for hvor i skal hen.