MVMT ure – Forkælelse til manden

Jeg sad en dag og surfede rundt på nettet og er selv ret vild med at bruge tiden på Indiegogo.com hvor man kan finde de fedeste nye gadgets, ting inden for mode, ure, smykker, osv… Her har jeg brugt tiden meget og jeg kan konstant blive fascineret over folks opfindsomhed, nu kigger jeg meget på ure især da det er min store hobby og det er super fedt at se hvor innovative ure designerne bliver nu til dags.

Et af de ure jeg var tæt på at købe, men som jeg dog alligevel ikke gjorde var et lavet ud af beton og med et urværk indeni sig, virkelig flot arkitektur, men jeg tænkte det ville blive alt alt for uhandy at rende rundt med på armen, da det var omkring 1 cm. højt, for at have den flotte struktur uret havde.

mvmt-black-black-watchfelt-ure

Min jagt gik videre og der så jeg pludseligt nogle super fede ure, nogle store lækre herreure i 45mm lige som jeg vil have dem og med et nyt design jeg endnu ikke havde set på et ur til mænd før i den prisklasse. MVMT hedder de og hvis jeg lige skal beskrive uret så har det en bred læder rem eller lænke, en stor urkasse og så kombinere de læderfarven med urets farver, så det giver et super flot sammenspil og især deres helt sorte ure er jeg vilde med. Altså sort rem, sort urskive, sort urkasse, ja alt er sort og dog er det lavet sådan så man selvfølgelig stadigvæk kan se viserne.

I noget tid gik jeg og tænkte på MVMT uret, om jeg ikke skulle få købt mig et men der var altså ingen Dansk forhandler at fubde og jeg var ikke meget for at købe uret fra udlandet, så jeg ventede og slog faktisk tanken lidt hen da jeg ikke lige kunne tage mig sammen til at ligge ordren direkte på sitet.

mvmt-leather-black-black-ur

En dag til min store overraskelse hvor jeg sad og chillede på Facebook popper der pludselig en reklame op på min skærm med netop et MVMT ur, og til min store glæde viste det sig at være en Dansk webshop der nu solgte mit drømme ur – Jeg havde før set reklamerne fra MVMT, men det var direkte fra USA og det var netop det jeg ikke ønskede, at købe det fra udlandet. Jeg måtte straks klikke mig ind på annoncen og jeg landede på Watchfelt.dk. Rigtigt nok så havde de alle deres ure, men inden jeg bare lige sådan gav mig i kast med at købe uret ville jeg lige undersøge lidt om firmaet og kunne heldigvis se at de havde enorm god omtale på Trustpilot og flere gode anmeldelser direkte på deres hjemmeside.

Så jeg smed en mail afsted til firmaet, for lige at bekræfte de havde uret på lager og ville selvfølgelig også lige takke dem for at det nu også kunne købes i Danmark, så med en flink dialog gik jeg trygt videre med mit køb på shoppen.

mvmt-black-black-laeder-45mm

Jeg endte med at købe det nok fedeste ur fra MVMT, helt sort i sort og med læderrem, MVMT Black/Black læder hedder det og kan klart få mine varmeste anbefalinger herfra. Jeg syntes uret gør sig rigtigt godt når jeg bare til hverdag vil føle mig lidt ekstra smart og selvsikker, og alt tøj passer det godt til men kan særligt godt lide at mikse lyse trøjer med det mørke ur, så det fremstår ekstra tydeligt og folk virkelig kan ligge mærke til det.

MVMT-black-black-leather-ur

Når jeg skal i byen bære jeg også uret stolt, det fedeste er helt sikkert når der kommer nogle kommentare, da der er mange som ikke har set uret før men selv er vilde med det store design. En ting er sikkert, jeg skal have flere store ure fremover.