Tags

Related Posts

Share This

Overnat på hostel i København

Hvis du i den ene eller den anden anledning skal til København i de nære fremtid, kan det være en god ide at overveje hvor du skal overnatte som den første del af planlægningsforløbet. Der er nemlig en del rift om overnatningsmulighederne i og uden for hovedstadsområdet, og især de hoteller der ligger tæt på byens centrum samt dem ligger på Amager er ofte fuldt booket. Især hvis du kommer langvejs fra eller ikke kender nogen i København du kan overnatte hos, kan et ordentligt sted at overnatte betyde en hel del for fornøjelsen af dit ophold, uanset om du er på forretningsrejse, kursus eller en hyggelig storbyferie. En overnatningsmulighed der er blevet mere populær i de seneste par år er hostels. Et ophold på et hostel er ofte meget billigere end et hotelophold, og er et godt alternativ til dig der hellere vil bruge pengene på mad og oplevelser end på et hotelværelse. Husk rejsesengen hvis du har små børn med.

Hvorfor vælge et hostel iKøbenhavn

Der er mange gode grunde til at vælge et hostel i København. Der findes en del hostels i og omkring centrum, hvilket sikrer dig et billigt sted at overnatte tæt på byens midte, og endnu flere på Amager med direkte forbindelse til hovedstadens pulserende byliv. De fleste hostels i København og på Amager tilbyder muligheden for at leje sig ind i en seng på et værelse. Ofte er der tale om køjesenge, og oftest er værelserne opdelt efter køn, selvom det også er muligt at finde hostels der tilbyder værelser for begge køn. Det faktum at du sover i køjeseng på et værelse med andre gæster, gør at du får oplevelsen at møde nye folk og etablere nye venskaber med dem du sover på værelse med. På denne måde får du en unik oplevelse med i købet, som du ikke ville have fået hvis du havde valgt at satse på et hotelophold i stedet for et ophold på et hostel. Flere hostels i København samt enkelte på Amager har desuden egen bar i receptionen, så det er muligt at få en hyggelig aften med sine nye værelseskammerater uden at skulle til at lede efter en bar ude i byen. På denne måde slipper man også for at skulle betale for en taxa når man gerne vil hjem i seng.

Billige alternativer til hostel i København

Hvis du leder efter noget endnu billigere end førnævnte, kan du mere specifikt kigge på hostels der ligger i Valby og Ørestad. Her finder du nemlig nogle af de hostels der giver dig mest værdi for pengene, da de både ligger meget tæt på Københavns centrum samt er meget billige. Samtidigt finder du ofte udendørs aktiviteter i massevis, primært fordi bydelene ligger lidt uden for storbyens travle jag. Men selvom de to bydele ligger lidt uden for Københavns centrum, skal man ikke tro at det af denne grund bliver sværere at komme ind til bymidten. For eksempel er Ørestad forbundet med den Københavnske undergrundsbane, hvilket giver hurtig og nem afgang til hovedstadens mange muligheder.