Tags

Related Posts

Share This

Sådan bliver du et (større) catch for fyrene

Er du en af dem, der bliver lidt nervøs, når det kommer til mænd og forhold?

Det er ikke altid lige til, når man har mødt en sød fyr og gerne vil fange hans opmærksomhed. Det kan hurtigt blive akavet, eller også er man bange for at blive afvist af vedkommende.

Hvis du ikke ved hvordan du helt skal bære dig ad med din nye potentielle flamme, kommer vi her med en guide til, hvordan du bedre kan få ham til at lægge mærke til dig.

 

1. Hav nok i dig selv

Det kan lyde lidt underligt, for mange af os føler nok ikke, at vi har nok i os selv. Ellers ville der jo ikke være behov for at finde sig en kæreste.

Men mange oplever faktisk, at når man hviler i sig selv og ikke søger rastløst efter kærligheden, så kommer det hele af sig selv.

Plant your garden and grow your own seeds, instead of waiting for others to bring you flowers.

Dette citat beskriver konceptet ret godt. Og fyre kan godt lide, når en kvinde hviler i sig selv, og har sit eget liv.

 

9

Foto kilde: Kevin Dooley – Flickr Creative Commons

2. Gå op i ting, der interesserer ham

En sikker måde at fange din udkårnes interesse på, er ved at vise ham, at du går op i spændende – og gerne lidt drengede – ting, som han også selv går op i.

Det kan fx være gaming, sport, hip hop musik eller noget helt tredje. Hvis han følger med i fodbold og du kan fortælle ham, hvem der fører Premier League, vil du helt sikkert imponere ham.

Hvis du ikke kender en dyt til sport, kan du få mere info online, fx Bet365 odds forslag. Det er en god ice breaker, når I først begynder at snakke sammen og lære hinanden at kende.

Husk dog også at bevare dine personlige interesserer, så det ikke virker som om du bevidst følger med i de samme ting som ham, bare for at score point uden rent faktisk at være oprigtigt interesseret.

 

3. Vis din feminine side

Selvom det er fedt at vise en fyr, at man sagtens kan være cool og afslappet at hænge ud med, er det mindst lige så vigtigt at vise din feminine side frem, for det er noget som også står højt på de fleste mænds kvindelister.

Find din lille hverdagsprinsesse frem, og vis at du gør noget ud af at pleje dig selv (hår, negle, høje hæle, you name it). Men bevar også dit naturlige look, uden at bruge for meget make up.

Samtidig kan mænd godt lide at se, at du er omsorgsfuld og kan tage dig af huslige ting som madlavning og rengøring. Det får dem til at tænke på deres mor, og det øger dermed deres respekt for dig.

 

4. Tag initiativ

Vær ikke bange for, at tage initiativ over for ham, du godt kan lide – mange fyre er nemlig glade for, når pigen også tager mod til sig og viser interesse.

Spørg ham, om I skal lave noget sammen en dag, fx om han vil med ned og drikke en kop kaffe eller gå en tur. Helt simple ting, som du ikke kan miste noget ved, at spørge ham om.

 

5. SMIL!

Hvis der er noget mænd ikke kan stå for, er det når en pige smiler på sin egen dejlige, naturlige måde.

Kropssprog er generelt rigtig vigtig, når du gerne vil fange en fyrs opmærksomhed. Derfor: smil, kig ham i øjnene, vær imødekommende og lyt til det, han siger.