Tags

Related Posts

Share This

Skab ekstra spænding i sportskampe med odds

Spil med penge på sportskampe, såkaldte odds er blevet utroligt populær i Danmark især blandt unge mennesker.

Uanset hvem du udspørger i Danmark har han eller hun helt sikker enten selv prøvet, eller kender en som har prøvet at spille om penge og lave odds på sportskampe. Men hvordan kan det være at, det er blevet så utroligt populært at odds på sportskampe,  når der er så udbredt anerkendt at ”huset”, altså bookmakerne altid vinder i sidste ende.

cristiano_ronaldo_2_20101

Det er selvfølgelig stadigvæk håbet om, at du skal være den heldige og dygtige at vinde over bookmakerne og vinde gevinsten. Selvom statistikken siger at huset vinder i sidste ende, så er der jo nogen som går mod statistikken. Men der er også noget andet, som gør odds på sportskampe, så utroligt populært. Det er nemlig spændingen og adrenalinkicket, som gør det helt normalt og yderst populært blandt danskere og især unge danskere at lave odds på sportskampe.

Det skyldes, at mange danskere elsker at dyrke og se sport. Men selvom mange af os danskere rigtig godt kan lide at se meget forskellige sport på fjernsynet eller på diverse stadions, og måske har et tilhørsforhold til en speciel klub eller spiller, det kan være fordi du er fan, eller kender en som dyrker en sport på højt plan. Så vil det give automatisk give noget ekstra til spændingen, når du har satset et pengebeløb på sportskampen på et odds.

Depositphotos_8039093_l-2015

Det behøves ikke engang være et stort pengebeløb og udsigten til den helt store økonomiske gevinst, men det er mere spændingen omkring, at du får et tilhørsforhold til enten et hold eller en spiller, når du ser en sportskamp. Vil du prøve at spille på en sportsbegivenhed, kan du finde Unibet odds på nettet som viser præcis hvor meget du får igen, hvis du gætter rigtigt på kampens udfald. Det giver en ekstra dimension til både sporten og spændingen, hvilket er en stor grund til, at odds er blevet utroligt udbredt og populært blandt danskerne.

Derudover kan det skabe sociale sammenhænge og stof til samtale blandt venner og bekendte. Det kan være et samlingspunkt for et socialt selskab.

Spil alene eller i fællesskab

Nogle personer spiller både alene og i fællesskaber og andre spiller kun enten alene eller i et fællesskab. Odds har været baggrund for mange såkaldte spilleklubber før i tiden, hvor folk mødtes fysisk og fandt ud af hvilke kampe, som de skulle gå ned og spille på. Men i takt med teknologiens udvikling og internettets indtrængen, er der blevet udviklet mange fællesskaber med baggrund i odds og spil på sportskampe. Der findes hjemmesider hvor eksperter bruger lang tid på at finde tips til deres brugere og kunder, derudover findes der mange forskellige forums på diverse hjemmesider og sociale medier, hvor folk kan blande sig i debatter og dele spiltips. Der er selvfølgelig ligeledes folk, der bare finder deres egne odds og spiller på dem og personer der gør begge dele.

Det er ligeledes populært at spille beløb i fællesskab, således at du kan indsætte et større beløb og derved få en mulig større gevinst, at dele. Det er smart, hvis du i fællesskab med nogle gode venner du stoler på, kan blive enige om en kamp at spille på og så lægge pengene i en samlet pulje i stedet for at spille hver for sig. Det giver en større gevinst i sidste ende.

Det er sjovt men husk at bruge dine penge med måde

Odds er sjovt og spændende, men husk at det rent faktisk koster dine egne penge, hvis du taber. Derfor er det vigtigt at huske fornuften, når du spiller på sportskampe. Du kan med fordel lave en begrænsning på, hvor meget du må tabe på en måned og så stoppe, hvis beløbet er nået i en given måned.