Her skal du bo på Zanzibar jun12

Tags

Related Posts

Share This

Her skal du bo på Zanzibar

Er du taget til Zanzibar for at få en ferie i paradis, så er du på rette vej. Zanzibar er et roligt og smukt Ø paradis. Her kan du få en ferie som kun din vildeste fantasi kan forestille sig. På Zanzibar finder du alt hvad du kunne tænke dig, for at få en god afslappende badeferie. Det smukke blå hav står i kontrast til den helt rene og hvide sandstrand. Ønsker man lidt oplevelser på sin badeferie, er Øen spækket med koralrev, dyreliv og regnskov. Så der er ingen tvivl om at du vil kunne finde noget at lave på Zanzibar, men hvor skal du bo? Læs med i denne artikel og få nogle tips til de bedste steder at bo på din rejse til Zanzibar.

Derfor er det vigtigt at du finder det rette sted at overnatte

På Zanzibar er der mange forskellige måder at bo på og forskellige områder. Som nævnt har Øen ikke blot en smukt strand men også fantastisk regnskov og dyreliv. Det er derfor vigtigt at du bor i de område som passer til det du vil have ud af ferien. Vil du eksempelvis på eventyr i det blå hav, så er det anbefalet at finde et hotel tæt på det bedste dykkested ved navn Mnemba atollen. Jeg vil derfor give nogle forslag til hoteller og hvilken form for ferie som hotellet vil matche med.

Til det romantiske par

Ønsker dig og din partner et romantisk romantisk break fra hverdagen med hvide badestrande og smukke solnedgange så er Sunset Bungalow et god sted at overnatte. Dette sted siges at være beliggende ved Zanzibars bedste strand. Stedet er ikke af høj kvalitet men dette er blot en af de mange ting der skaber stedets charme. Der er ligeledes små intime steder hvor i kan nyde autentisk mad og hinandens selvskab.

Til vandets detektiver

Har du også en ustyrlig trang til at udforske verdenen under vandet? Det er der ikke noget at sige til, da havet omkring Zanzibar er fyldt med fabelagtige fisk og de mest vidunderlig koralrev. Ønsker du derfor at tage til Zanzibar for at udforske havet, er det anbefalet at bo nær Mnemba atollen der som sagt er en af de bedste dykker steder på Zanzibar. Matemwe Beach Hotel er en af de hoteller der ligger tæt på det gode dykkerområde. Hotellet er meget eksotisk og afslappende, hvilket passer godt efter en dag under vandet.

Til dem der elsker storbyer

På Zanzibar vil du naturligvis ikke finde en storby som eksempelvis i New York, men er du typen der elsker byer med mange mennesker, skal du klart ind og bo i hjertet af Zanzibar. I byen er der stor mulighed for at få kulturen ind under huden og der er sprængfyldt med sjove ting at udforske og ligeledes lækker autentisk mad der skal prøves. Vil du bo i byen er hotellet Dhow Palace Hotel, et godt valg. Det er indrettet charmerende og varmt, der er de flotteste swimmingpools og du vil uden tvivl føle dig som en prinsesse på dette palads.

Til natur elskeren

Elsker man naturen og alt hvad der medfølger er Langi Langi Beach Resort et godt valg, dette hotel giver dig en eksklusiv strandoplevelse. Hotel er omringet af den frodige natur og hotellets restaurent er bygget ud over vandet. Du kan sidde i hotellets restaurent og nyde din middag mens du kan se solnedgangen. Det er ikke kun madoplevelserne og naturen der er fantastiske, du kan ligeledes tage en dykke tur eller svinge snorklen i det krystal klare vand omkring hotellet.

Skal du til Zanzibar er det vigtigste, at du giver slip på dig selv og nyder øjeblikket. Det vil være det mest fantastiske eventyr.