Tags

Related Posts

Share This

sports mounts til GoPro

Der findes et bredt udvalg af sports mounts til GoPro. Her er udvalgt nogle af de mest ideelle og effektive mounts til cykling, vandsport, motorsport og aktiviteter i luften.

CyklingSkærmbillede 2015-10-06 kl. 19.18.21
Til cykling ville den ultimative mount være et handlebar mount. Dette mount har til formål at fastsætte Gopro kameraet på dit cykelstyr. Hermed kan du få autentiske optagelser af din cykeltur. Mountet kan justeres så det er muligt at filme ligeud eller nedad, hvis du for eksempel laver stunts eller cykler mountainbike. Med et handlebar mount får du fede optagelser af dine cykel oplevelser. De fleste handlebars er justerbare så de passer på alle slags cykelstyrer. Kan også bruges til motorcykel styr og skistav.

Ønsker man at fange en helt anden vinkel kan man anskaffe sig en cykelsadel mount, der kan fastsættes under cykelsadlen. sadel mountet er ideelt til cykelryttere med racer cykler. Man kan få gode optagelser af hvordan feltet ser ud bag dig – især hvis du er nummer et. De fleste cykelsadel mounts kommer sammen med en umbraco nøgle så du nemt og hurtigt kan fastspænde dit kamera til din cykel.

Skærmbillede 2015-10-06 kl. 19.13.12Vandsport
Man kan få optaget de flotteste film og taget uforglemmelige billeder med et GoPro under og over vand. Der findes flere mounts, der gør det endnu nemmere og mere effektivt at bruge dit GoPro kamera i vandet. Det første must have af mounts til vandsport er et vandtæt hylster også kaldt dive housing. Det er en gennemsigtig plastic boks, som GoPro kameraet kan ligge i så det bliver vandtæt. Disse hylstre er samtidig slidstærke og de fleste kan holde ned til 20 meters dybde. Mountet er derfor ideel til alle slags vandsport inklusiv dykning.

En anden vigtig mount til vandsport er en håndholdt flydende mount. Det er et mount, hvor man påsætter GoPro kameraet og derefter kan holde det i hånden imens man surfer, dykker eller snorkler. Det håndholdte mount har en snor som man kan vikle omkring sit håndled og som fastholder kameraet i tilfælde af at man er ved at tabe mountet. Samtidig er det flydende så hvis man taber det i vandet vil det automatisk komme op til overfladen igen.

Motorsport
Det første mount som er effektivt til motorsport er et sugekop mount til GoPro, der kan sidde i bilruden. Med et mount med sugekop kan man fastsætte GoPro kameraet i vinduet og placere det hvor man ønsker.  De fleste sugekop mounts har 360 graders rotation. Dette betyder at man kan vende og dreje mountet og kameraet som man vil. Dette giver også gode muligheder for at filme fremad, tilbage på en selv, eller på ens medkører. På den måde kan man lave nogle fede vinkler og skabe forskellige oplevelser med sit GoPro kamera.

Ønsker man at påsætte GoPro kameraet på sin hjelm kan man få en helmet strap. Strap’en kan indstilles sådan så de passer til alle hjelme og er let påsætte GoPro kameraet på. Med en helmet strap slipper du får at have GoPro kameraet siddende et sted, som kan irritere dig og dit udsyn. Her mister du ikke fokus på din sport, til gengæld kan du fange de bedste optagelser af dit ræs fra en vinkel som er autentisk og som fanger stemningen indefra bilen og helt ud på banen.

Aktiviteter i luften
Når det kommer til mounts som passer til aktiviteter i luften såsom; faldskærmsudspring, svæveflyvning, bungee jump mm. findes der flere mounts, hvor du kan fange de vildeste spring og den flotteste udsigt. Helmet mountet til hjelmen eller chest mountet til brystet er ideelle til luftsport, hvor du kan optage fra flere spændende vinkler. GoPro kameraet vil heller ikke være i vejen hvis du givetvis skal svæve i luften eller falde frit. En Bluetooth trådløs fjernbetjening til GoPro kamera er en god mulighed, hvorpå man kan fange nogle gode snapshots. Samtidig kan man få et wrist strap til håndleddet, hvor fjernbetjeningen kan sidde fastspændt.