Tandlæge København hjælper dig med at spare penge! apr06

Tags

Related Posts

Share This

Tandlæge København hjælper dig med at spare penge!

Tandlæge København

Tandlæge København

Synes du det er dyrt at gå til tandlæge? Det er der i hvert fald en ordentlig sjat af den danske befolkning der synes (læs min historie om at finde en tandlæge på Østerbro i København her). Da det er noget man selv skal lægge penge til side til, bliver der alt for mange som simpelthen ikke prioriterer det. En stor undersøgelse viser, at unge mellem 18 og 25 år går alt for sjældent til tandlæge. Den hyppigste årsag til dette er omkostningerne.

Det er et stort problem, specielt fordi en anden undersøgelse foretaget af tandlægeforeningen viser, at de samme unge springer tandbørstninger over. Det kan være enten på grund af dovenskab eller forglemmelse. Men det er et faktum at, sandsynligheden for at få caries på tænderne, som giver huller, øges hvis man ikke børster tænder 2 gange dagligt i mindst 2 minutter.

En måde hvorpå du kan spare penge er, at blive behandlet på tandlægehøjskolen i København, Her udfører 3. års elever behandlinger, og prisen er derfor meget lavere. Man kan trygt stole på, at behandlingen bliver udført korrekt, da der altid vil være en uddannet og erfaren tandlæge til at guide og vejlede under alle behandlingerne. Udover det er 3. års elever næsten færdig uddannet og er derfor kompetente og mangler blot lidt erfaring.

Nogle gange vil der være flere elever om en patient og man skal derfor regne med, at det kan tage væsentlig længere tid, end en konsultation normalt ville være hos tandlægen. Der skal også være tid undervejs til at tandlægen kan forklare, hvis noget skal ændres. Men der er mange penge at spare her. Virkelig mange. Helt præcist hvor mange er svært at sige, da det afhænger af mange faktorer.

Så vores anbefaling er, at man skal ringe ned og booke tid til en forundersøgelse. Man kan godt risikere at de har nok af den slags behandlinger som du har brug for og du vil derfor ikke kunne få hjælp hos dem. Men oftest er der mangel på patienter.

Der er som noget helt nyt i Danmark kommet en mulighed for at spare penge, når du skal til tandlæge. En hjemmeside, som kan skaffe dig 3 tandlæge tilbud. Konceptet er kendt fra andre brancher og er en succes. Det handler om, at man helt uforpligtende får hjælp til at indsamle tilbud. Man kan til en hver tid takke nej tak og det vil stadig være helt gratis.

Det er nemt og simpelt. Du skal blot indtaste hvilken behandling du ønsker og i hvilket område. Derefter modtager du 3 tilbud. Det er vores erfaring at priserne kan varierer fra by til by i landet. Eksempelvis er priserne højere i de store byer i forhold til på landegne. Så hvis du er meget pris bevidst og ønsker at spare endnu mere, kan du udvide det område du søger tilbud i.

På den måde vil der være flere tandlæger at vælge i mellem og så er konkurrencen ligeledes større. Hvis du selv skulle indsamle disse tilbud på gammeldags maner, altså finde tandlægerne for derefter at forhøre dig om priser, så ville det være en kedelig og tidskrævende proces, som de fleste mennesker ikke ville kunne overskue. På mange klinikker ville du måske ikke engang kunne få oplyst en konkret pris, før en forundersøgelse fandt sted.

De fleste mennesker har derfor deres faste tandlæge og der er ikke tendens til at forhandle priser, når man går til tandlæge. Det er klart at der også ligger en vis tryghed i, at gå til den samme tandlæge altid. Men Tandlæge København samarbejder kun med de bedste tandlæger i Danmark. Vi undersøger løbende kundernes tilfredshed med de enkelte klinikker.