Tags

Related Posts

Share This

Ting du skal huske på når du skal flytte

Når du skal flytte kan det meget hurtigt ende med at du bliver stresset fordi at der er mange ting du skal huske på når du skal flytte. Derfor har vi her lavet en liste over de vigtigste ting du skal huske når du skal flytte. Listen er lavet med hjælp fra forskellige flyttefirmaer i Århus.

1. Book et flyttefirma i god tid.

Det lyder måske indlysende at du skal booke et flyttefirma når du skal flytte. Men alt for mange booker flyttefirmaet alt for sent og derfor ender det med at de enten ikke finder et flyttefirma der har tid eller også ender de med at betale alt for meget. Book flyttefirmaet i god igennem en flyttefirma formidlingsside på internettet og spar både penge og tid. Ofte kan du være heldig at spare helt op til 70% på din flytning.

2. Husk masser af flyttekasser til din flytning.

Det kommer meget tit bag på folk hvor mange ting og sager de endelig har fået samlet sammen igennem tiden. Det går først op for dem når de begynder at skulle pakke det hele ned i flyttekasser. Desværre begår alt for mange den fejl at de har for lidt flyttekasser og derfor overfylder de flyttekasserne. Det betyder at flyttekasserne ikke er til at løfte eller går i stykker når man forsøger at løfte dem. Sørge derfor for at have rigeligt med flyttekasser. Heller for mange end for lidt flyttekasser. Du kan evt. aftale med det flyttefirma som skal stå for din flytning at de levere flyttekasser til dig. Som regel er dette en gratis service hvor du så levere flyttekasserne tilbage når din flytning er overstået.

3. Husk at flytte din adresse.

Der vigtigt at du inden du flytter fra din gamle adresse flytter din adresse til det nye sted du skal bo. Det tager nemlig et par dage før det går igennem de forskellige systemer. Du klare din flytning af din adresse på en online posthus. Sørg for at det er gjort minimum en uge før at du flytter fra din gamle adresse.

4. Husk at aflæs de forskellige måler m.m.

Inden du flytter fra dit gamle hjem er det også meget vigtigt at du husker at aflæse vand og elmåleren så du ikke kommer til at betale for de nye beboers forbrug efter at du er flyttede. Du skal også meddele både vand og el-firmaet din nye adresse inden du flytter. Sørg også for at få flyttede internet forbindelsen og hvis du har en fastnet telefon skal den også afmeldes eller flyttes.

5. Husk at tømme loftrum eller kælderrum.

Hvis du har et loftrum eller et kælderrum er det også vigtigt at du husker at tømme det helt. Ellers ender du med at få en ubehagelig ekstra regning fra viceværten som har skulle bruge tid på at tømme det for dig.

6. Rengør dit gamle hjem inden du flytter.

Hvis du også vil undgå et ubehagelig ekstra regning fra viceværten for rengøring af dit gamle hjem så husk at gør rent inden du flytter. Hvis du ikke orker selv at gøre rent kan du forhøre dig hos det flyttefirma som står for din flytning om de også tilbyder rengøring. Mange flyttefirmaer tilbyder denne service og det er stadigvæk meget billiger end at få et regning fra din gamle vicevært.

7. Sørg for at få afleveret alle nøglerne.

Det kan blive en meget dyr fornøjelse hvis du ikke aflevere alle de nøgler du i sin tid har fået udleveret da du flyttede ind. Især hvis det er systemnøgler kan det blive en meget dyr ekstra regning. Så sørg derfor for i god tid at begynde og samle de forskellige nøgler sammen så du ikke står den dag hvor du skal flytte og ikke kan finde halvdelen af dine nøgler.